Elég volt! Márki-Zay ismerje be, hogy hazudott a magyar embereknek!

Az elmúlt hetekben attól hangos a magyar sajtó, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester elnökségével működő Mindenki Magyarországa Mozgalom milliárdos külföldi támogatásairól csepegtet információkat, miközben a Civil Összefogás Fórummal próbál takarózni, és lopott pénzekről delirál.

Azt szintén a sajtóból tudhatjuk, hogy elszámolási vitája van a baloldallal, marakodnak a koncon, de ez számunkra, nemzeti civilek és a szellemi honvédők számára nem újdonság.

Megértjük, hogy nem csupán a guruló dollárok, de azok eredete is kínos a baloldal korábbi listavezetője számára, nemcsak annak külföldi jellege miatt, hanem azért is, mert annak egy jelentős része – szintén médiaforrások alapján – egy gazdasági bűnözőtől, nevezetesen Soros Györgytől származhat. Ez valóban rendkívül kellemetlen és szégyenletes.

Azt is érzékeljük, hogy a bukott baloldali miniszterelnök-jelölt egyszerre próbál szabadulni a korábbi szövetségeseitől, miközben persze védi az érdekeiket a külföldi források baloldali pártoktól történő elhatárolásával.

Az egyébként külföldi forrást eddig soha el nem fogadó Civil Összefogás Fórumra rendszeresen hivatkozó Márki-Zay Péter azonban rossz úton jár, elsődlegesen az lenne a dolga, hogy bocsánatot kér a magyar emberektől mert becsapta őket! Befejezi a maszatolást és bevallja, hogy valójában mire fordította a guruló dollárokat!  Magyarázza el, hogy azokon az MMM által nyíltan fizetett plakátokon, ahol ő miniszterelnök-jelöltként szerepel egy-egy baloldali párt országgyűlési képviselő-jelöltjével, miért is nem számít valójában kampányfinanszírozásnak!

Függetlenül attól, hogy mit tesz a bukott baloldali kormányfő-jelölt, azt tudnia, kell, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom, amely korábban már jelölő szervezet volt, más megítélés alá esik, mint a többi civil kampányt folytató szervezet. Ez a választási törvényből és az ellenőrző hatóságok gyakorlatából is következik.

Persze azokat, akik sportot űznek a magyar törvények megkerüléséből, bizonyára nehéz erről meggyőzni, így csupán a folyamatban levő hatósági vizsgálatokban bízhatunk.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!