EGY AZ ORSZÁG – 2014. ÁPRILIS 6!

Tisztelt Barátaink!

A szombati Békemenet üzenete több puszta szavaknál. Félmillió ember tett róla tanúságot, hogy a nemzet többségének legfőbb kívánságát fejezi ki. A polgárok megbékélése, az emberi méltóság tiszteletének helyreállítása, a haza további közös építése, és szükség esetén megvédése a soron következő, folytatásra váró feladataink.

A Civil Összefogás Fórum, a Civil Együttműködési Tanácskozás és a Szellemi Honvédelem mozgalmának tagjai és támogatói a Békemeneten ismét jelesre vizsgáztak hazaszeretetből.

Köszönjük, Magyarország, köszönjük, magyarok!

Március 29-én „a saját testünkkel”, fegyelmezett, derűs, befogadó jelenlétünkkel vertünk hidat a több mint húsz éve mélyülő árok fölött, melynek alján a szélsőséges nézetek zavaros vize örvénylik. A híd megépült, és etnikai, felekezeti vagy bármely egyéb identitása megtartása mellett minden becsületes honpolgár átkelhet rajta, aki bízik a jövőben, a közös munka erejében, és aki legjobb tudását ajánlja fel a közjóért, a nemzeti érdekekért.

Barátaink!

A Békemenet a választások főpróbája volt. Azért vonultunk a Parlamenttől a Hősök teréig számos hazai és külföldi kamera kereszttüzében, hogy ország-világ láthassa: nem engedjük, hogy a 2010 óta tartó, lemondásokkal járó, de mostanra már látható sikereket hozó eredményeinket ismét elorozzák előlünk az előző kormányzás elégtelenre vizsgázott, de a hatalomra annál éhesebb, gátlástalan politikusai.

Április 6-án mindannyian tegyük le a voksot! Járjuk végig azt az utat, amelyre 2010-ben ráléptünk! Minden ember éljen szavazati jogával, és egyben tegyen eleget a haza iránti kötelezettségének! Szavazzunk az újabb kétharmados győzelemért, adjuk mindkét szavazatunkat a jelenlegi kormányzás folytatására!

A civil társadalom azért kelt életre és fogott össze annyiszor az elmúlt négy év során, hogy végre elmondhassuk, ami a legnagyobb magyar számára még csak vágyálom volt:

„Semmit rólunk nélkülünk!”

Barátsággal és köszönettel:

a CÖF-CÖKA vezetősége

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!