Dobrev egy hónap alatt hazahozná a pénzeket, de milyen áron?

Dobrev egy hónap alatt hazahozná a pénzeket, de milyen áron?

Profile picture for user Pók Katalin

Pók Katalin
2023. 02. 02., cs – 18:10

Dobrev Klára az árnyékkormány árnyék miniszterelnöke kijelentette, hogy ha rá lenne bízva, egy hónap alatt hazahozná az uniós pénzeket. Az ugyancsak DK-s Gréczy Zsolt képviselő szerint a Dobrev vezette kormány alatt, „végre megbecsült nemzet leszünk és az uniós pénzek is megérkeznek.” Ezt el hisszük nekik és ezzel ők is elismerték, hogy politikai okok miatt nem kapjuk meg a pénzt, szó nincs itt korrupcióról. Erről jobb is, ha hallgat az Európai Unió, hiszen ekkora korrupciós botrány még nem volt a világon, mint amit a baloldali, szocialista EU-s képviselők okoztak. Jól mondják Dobrevék, csakis politikai eszmékről van szó, a szocialista, liberális világ zsarnokságáról, mely nem tűr meg jobboldali, konzervatív kormányt, amely biblikus elvek mentén gondolkodik, nem pedig a liberális szabadosság és a tolerancia diktatúrája szerint, melyek elmossák a különbséget jó-rossz, igaz-hamis, erkölcsös- erkölcstelen között. Baloldali ellenzékünk azonnal teljesítené azokat a kéréseket, melyek ezen elvek szerint születtek meg az Unióban. Most megvet bennünket a liberális világ, akkor valóban becsülne, ha elveik szerint teljesítenénk. Ez olyan lenne, mint dicséret a sátántól. Mit kívánnának tőlünk, és mit teljesítenének Dobrevék a pénzért cserébe, ha ők lennének hatalmon?

Mindjárt másnap kinyitnák az óvoda és az iskola kapuit a LMBTQ és homoszexuális aktivisták előtt. Így is sajnos belopóznak az iskolába ma is, érzékenyítés álarca alatt és oktatják a tanárokat az új módira. Akkor aztán nyíltan menne a dolog, még hatékonyabban. Nemcsak férfi és nő van, hanem még vagy 40 nem. Nemcsak heteroszexuális kapcsolatban lehet élni, hanem milyen szép az azonos neműek párkapcsolata. Ha a gyereknek nem tetszik a neme, netán lány létére fiús játékokat játszik, lehessen átoperáltatni, de a szülőnek nem is kell tudnia róla. Kapjon hormontablettát, ami blokkolja a nemiség kialakulását. Nagyon sok öngyilkos van közöttük Nyugaton, aki később megbánta. Mióta tart a homoszexuális és LMBTQ propaganda statisztikailag növekedett a homoszexuálisok száma Nyugaton, mert használt a propaganda. Mindezt nálunk Dobrevék is elintéznék és cserébe dőlne a pénz és a megbecsülés. Lám, milyen haladók vagyunk! Dicsérjen meg téged a sátán!

Természetesen az Alaptörvényt azonnal átírnák, különös tekintettel a Szent István-i örökségre. Az törölve. A család fogalmát is megváltoztatnák. A család nem férfi és nő szövetsége többé, hanem „a család az család”. Azonos neműek is házasodhatnak és fogadhatnak örökbe, a gyerek, akit tönkretesznek az nem számít. Mindezért az EU külön dicséretben részesít, dől a pénz. Mindez a liberális tolerancia és humanizmus diadala, ahol már nincsenek morális korlátok. Nincs végre Tízparancsolat, nincs többé erkölcsös és erkölcstelen, minden relatív. Az Unió pedig dicsér, és dicsér, és jattol. Ez ám a demokratikus állam! Dicsérjen meg téged a sátán!

A határkerítés többé nem lenne biztonságban, a világ minden részéből ide vándorolt migránsok özönlenének az országba. Dobrevék külön vállalásokat tennének, ennyi meg ennyi migránst fogadunk nagy szeretettel, mi keresztényibben vagyunk a keresztényeknél, akik nem engedték be őket. A migránsok hálásak és érzékenyek. Azt a keresztet vegyétek le, mert sért bennünket – mondják. Természetesen levesszük, nehogy érzékenységet sértsünk, még Betlehemet sem állítunk többé. A migránsok olyan hálásak, hogy időről időre robban a bomba, Allahu Akbar kiáltással. Egyre nő a családjuk a négy feleség, 8 gyerek megteszi hatását, az anyaméh győz, már annyian vannak, hogy részt kívánnak venni a politikában, és győznek, épülnek a kalifátusok, kezdheti minden nő viselni a burkát. Kereszténységről egy szót sem többé. Dobrevék idáig nem látnak, ez a távoli jövő. A mában élnek, és olyan toleránsak, haladók. Jön a pénz.

Ukrajnába mehetnek a fegyverek, nem béke kell, hanem harc. Mi a hős Ukrajna mellett vagyunk, nem számít, hogy gyalázzák és megalázzák, elnyomják a magyarokat odaát. Az se baj, ha leszedik jelképeinket, ha betiltják a magyar nyelvet. Mi nem vagyunk putyinisták, mint a Zorbán. Mellettünk a liberális sajtó, a mi segítségünket le is közlik. Zorbánék segítségét meg se említették, mi ha teszünk valamit, az látszik is. Folyton csak azt mondták, hogy béke, béke. Dehogy béke, fegyver kell meg tankok, meg rakéták, mi adunk is nekik. Ezért aztán nemzetközi elismerést szerzünk az országnak, meg az LMBTQ-val, meg a migránsokkal. Már itt is a pénz! Dicsérjen meg téged az ördög!

„Ha egy várost megvívni mégy, először kínáld fel a békét.” (Mtörv20,10)

https://hungaryfirst.hu/cikkek/2023-02-02/dobrev-egy-honap-alatt-hazahozna-penzeket-de-milyen-aron

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!