Cserháti Emma, Győr

T. CÖF!

Föl nem foghatom, hogy miért nem beszél a kormány egyértelműen minden devizahitellel kapcsolatban!  A legutóbbi (2013. november) kormánydöntés a fenti ügyben szintén csak a lakásdeviza adósokat érinti.
Ezt értem és egyértelmű, hogy a legjobban rászorultakat kell megsegíteni. Ezek mellett viszont miért nem fogalmazzák meg minden devizahiteles számára érthetően hogy mi lesz a többiekkel, a többi károsulttal!
Konkrétan mire számítsunk, vár-e a kormány megoldást a bankszektortól vagy a kúriától?  Mit várhatnak pl. a gépkocsi hitelt felvevők? Sajnos én is ezen
adósok sorába tartozom, most már mint nyugdíjas és sajnos nem tudom már sokáig fizetni a bank által önkényesen felemelt részletet a kötelező cascóval együtt!
Mi is mindnyájan várnánk valami biztatót! Mi lesz a pénzünkkel amivel már túlfizettük a tartozást. Uzsorakamatot fizetünk!
Bízom a CÖF hathatós erejében! Kérem önöket, kérjék a kormányt, hogy beszéljenek egyértelműbben. Minden érintett devizahitelest tekintsék károsultnak!
Mindhárom civil összefogáson (békemeneten) részt vettem, fantasztikus élmény volt, de a jó hangulatot beárnyékolja a mindennapi szorongatott állapot ebben az érintett témában.
Tisztelettel: Cserháti Emma Győr

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!