CPAC: az egyetlen járható út

Véget ért a világ legfontosabb konzervatív tanácskozása, a CPAC konferencia kétnapos eseménysorozata (ahol a CÖF-CÖKA és a 2022plusz portál is képviseltette magát). Mintegy 50 jelentős személyiség, konzervatív politikus elemezte a világ változásait, a keresztény-konzervatív oldalra váró kihívásokat. megoldandó feladatokat.

A tanácskozás tanulságai végső soron egyszerűen összefoglalhatók: vissza kell szerezni a természetes, hagyományokra és hitre épülő társadalom becsületét, meg kell szabadulni az újra éledő kommunista ideológiától, a semmibe vezető globalista eszméktől. Ezt a törekvést jelenítette meg a kétnapos konferencia jelmondata is: Isten, haza, család.

Valamennyi felszólaló – beleértve a konferencia résztvevőit videó üzenetben köszöntő Donald Trump-ot vagy éppen Tucker Carlson-t – a hit, a haza és a család eszméje mellett érvelt, de szerencsére ennél tovább is mentek, vagyis megpróbálták körvonalazni, mit és hogyan kell tenni annak érdekében, hogy az emberiség visszataláljon a normalitás útjára. Ebben a munkában nagy segítséget jelentett Orbán Viktor miniszterelnök megnyitó beszédében vázolt 12 pont is, azaz a magyar megoldást sikerült minta értékűvé avatnia.

Túl azon, hogy az Alapjogokért Központnak hála nagy sikerrel láttuk vendégül az amerikai konzervatív politikusok legfontosabb konferenciáját, a budapesti esemény talán egy új kezdetet is jelent – a keresztény-konzervatív politika feltámadását, a normalitás visszatértének reményét. Ha így lesz – és legyen így – Budapest történelmi szerepet vállal ebben a feltámadásban.

Már „csak” arra van szükség, hogy Magyarország példáját ne csupán lássák, de kövessék is. Ez nagyon sok munkát követel, a globalisták dühödt támadásainak elviselését, a konzervatív közösségek felépítését és megerősítését, a végső cél, az élhető világ újrateremtése azonban megéri.

Sőt nem csak megéri, de az egyetlen járható út is ez. Vagy eljutunk a végéig – vagy a világ jut el a végromlásig.

https://2022plusz.hu/2022/05/21/cpac-az-egyetlen-jarhato-ut/

 

Csütörtök délelőtt kezdődött a kétnapos CPAC Hungary, a Konzervatív Politikai Akció Konferencia, amelyen a CÖF-CÖKA és az EUCET is képviseltette magát Heizler Norbert Országos Koordinátor és Lóránt Károly tudományos tanácsadó által.
https://www.facebook.com/civilosszefogas/posts/2919820858310602

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!