CÖF-kártya

CÖF-kártya

A magyarországi ellenzéki pártok összefogásának egyetlen célkitűzése az Orbán Viktor vezette kormány leváltása. Az ehhez szükséges eszközöket válogatás nélkül használják. A törvényi előírások felett átlépnek, ezt bizonyítják a 2022-ben megtartott országgyűlési választok. A külföldről érkező dollár és egyéb devizák elfogadása és felhasználása törvényeink szerint tiltott gyümölcs. Ebben a pénzügyi édenkertben sokan eltévedtek. Most ott állnak a közös mosdótálban, és nehéz lesz innen tisztán kilépni. Azok az NGO-k, amelyek jócskán a Soros-hálózatokhoz kötődnek, nem nyújthatnak törölközőt.

Sok ellenzéki párt elődje rövid ideig civilnek mondta magát, majd hirtelenjében párttá alakult. Ez bizonyíték álcivilségükre és hatalomvágyukra. Az sem felejthető el, hogy ellenzéki összefogásra hivatkozva miként dobták el szavazóiknak ígért identitásukat.

A baloldalt ért súlyos választási vereség önmagában is számukra tragédiát jelentett.  Az egymásra dobált szögek kiszúrták az ellenzéki pénzeszsákokat. Fény derült az MMM és a Karácsony Gergelyt támogató álcivil 99 Mozgalom piszkos devizaügyeire. Háború és illegális migráns-pártiságuk szembeötlő.

A 2022-es választásokon felhasznált külföldről érkező pénzekkel törvényi kötelezettség elszámolni. Az említett két civil szervezetnek a választási kavalkádban, úgy tűnik, nem volt ideje vereségre gondolni. A törvényileg valószínűleg védhetetlen külföldi pénzek pártokhoz kerülő felhasználásánál megpróbálnak a CÖF-fel takarózni.

A gondolat és szólás szabadságát a CÖF-CÖKA komolyan veszi. Boldogan közvetítjük a meghatározó többség véleményét. Elutasítjuk és megvetjük a pártpolitikai érdekekkel átszőtt hazaárulást. Társadalmi és gazdaságpolitikai állásfoglalásaink szellemi honvédőink bölcseletei. Alázattal kezeljük a magánszféra adományait, ezt munkával háláljuk meg.

A Szerencsejáték ZRt-vel megkötött szponzorálási szerződésünk ránk vonatkozó ellenszolgáltatási pontjait maradéktalanul teljesítettük, elkerülve az országgyűlési választásokba avatkozást. A Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány támogatása működésünkhöz és rendezvényeinkhez ad segítséget, kizárva ebből a békemenetek szervezését. A civil szféra adományait nem használjuk a FIDESZ-KDNP pénzügyi támogatására, ezt fordítva sem várjuk el. Választásokon pártként nem indultunk, miniszterelnök jelöltet vagy képviselőt nem állítottunk. Külföldi támogatásokat nem fogadunk el. Ezzel szemben a Magyarországon működő NGO-k a Soros-pénzek köldökzsinórján függenek, lásd 444, 24.hu, Népszava, Átlátszó, Gulyáságyú, stb.

A valóság az, hogy a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány 2009-es létezése óta minden évben a törvényi előírásoknak megfelelően nyilvánossá teszi éves elszámolásait, azokat bírósági letétbe helyezi. Bevételeink szerződések alapján, banki átutalások alapján érkeznek.

Összefoglalva, velünk nem érdemes takarózni, mert annak színe piros-fehér-zöld. Viszont az ellenzék meztelen, nincs takaró, amely ezt elfedni képes.

Csizmadia László
a CÖF-CÖKA elnöke

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!