Dr. Csizmadia László blog bejegyzései

Kötelező előrelátás

Az Angela Merkel által favorizált Willkommenskultur a hiányzó minőségi munkahelyvállalásra és a demográfiai problémákra akart gyógyírt ajánlani. Ma már tény, nem ez volt Merkel kancellár asszony politikai és gazdasági bravúrja. Sőt!

A népfelség nem helyettesíthető

Furcsa helyzeteket élünk meg, mi magyarok. Ép ésszel nehéz felfogni a körülöttünk kialakult politikai és gazdasági viszonyokat. A politikai sziruppal átitatott, Brüsszel által diktált jogállamisági önkényuralmat az illegális embercsempészek által vezérelt migránskvóta rendszert mára az uniós vezéralakok megrendelésének tekinthetjük.

Imperializmus a küszöbön?

A magyar polgárok sok mindent megéltek. Nem csodálkoznak rá a velük történtekre. Megtanultak válaszolni, tettekkel követni a napi eseményeket.

Hídpénz is lesz?

Szellemi honvédőink véleményeit olvasva, gondolataikhoz kapcsolódva kérdezhetjük, meddig tart a budapestiek türelme Karácsony Gergely ámokfutását látva?

A farizeusság megtestesítője

Budapest főpolgármesterét jellemezni nem könnyű feladat. Azt mondják a szellemi honvédők, hogy farizeus. Jókai Anna szavaival, a farizeusság voltaképpen védelmi technika.

Molnár Csaba, a zsebész

A 2010-ig Gyurcsány és Bajnai kormányban miniszterként a magyar adófizetők pénzével kufárkodó DK-s európai uniós képviselő nem tagadja meg önmagát. Hazaszeretetre oktatja a magyarokat. Kijelentette, hogy pártja jóvoltjából addig nem kap Magyarország uniós pénzt, amíg ők ezt megakadályozzák. Bravó.

A CPAC margójára

Az Európai Unió vezető bürokratái, valamint a korrupció mélységében elmerült parlamenti képviselői állítják, hogy Magyarország szembe megy azon a sztrádán, amelyen a tagországok többsége egyirányban közlekedik.

Európa feltámad és lesz

Európa nemzeteink tágabb hazája az orosz agresszió hatására hirtelen nem várt térben találta magát. Ukrajna megtámadása válaszokat igényelt politikai és gazdasági értelemben is.

Kanosszajárás Kínában

Európaiként érdemes elgondolkodni azon, hogy mit keresett Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen Kínában. Érdekes és fontos következtetésekre juthatunk.

A népfelség mindenekelőtt

A magyar médiumok sokszor felemlegetik Gyurcsány Ferenc bűneit, ez azonban őt legkevésbé érdekli, sőt imádja, ha a nevét meghallja vagy a nyilvánosság előtt szerepelhet. Kijelenthető azonban, hogy szereplése nem kívánt része a magyarok életének. Az a politikai színház, amelyet magának ácsolt, folyamatos tatarozás ellenére is düledezik. Ki tudja miért, de 20 éve viseljük nemzetrontó cselekedeteit az összmagyarság elleni csoportosan elkövetett tetteit.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!