Blog

Közlemény

Mint kiderült, az ellenzéki pártok miniszterelnök jelölésüket ellenőrizhetetlen választásokra, és külföldi politikai és gazdasági erők pénztámogatására alapozták. Kellett egy balek és ezt megtalálták Márki-Zay Péterben, akinek egyesülete, az MMM, míg nem jöttek USÁ-ból a milliárdok, éhkoppon tengődött. Hódmezővásárhely polgármesterét, pestiesen szólva bepalizták.

Meghívó

A Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja szervezésében a „Mire bontsunk pezsgőt szilveszterkor?” című kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: Prof. Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő Közreműködő: Dr. Hortai Rita és Asztalos Julianna Versbarátok Köre Beszélgetőtárs: Dr. Lengyel Attila a CÖF Klub Miskolc elnöke 2022. november 28-án 17 óra Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5.)

A CÖF a pedagógusokkal van, nem a tüntetőkkel!

A CÖF-CÖKA aktivistái a nagymúltú Eötvös József Gimnázium előtt egy molinó segítségével demonstrálták és sajtótájékoztató keretében üzeneték Brüsszelnek, hogy az igazságtalanul visszatartott uniós forrásokat a tanárok is várják ebben, az egész kontinens számára rendkívül nehéz időszakban és felszólítják az EU-s döntéshozókat azonnali cselekvésre.

Meghívó – Dombóvár

A CÖF Dombóvári Szervezete szeretettel meghívja Önt a „Kényes igazság” című kihelyezett Civil Akadémiára. Vendég: Potápi Árpád, nemzetpolitikáért felelős államtitkár Időpont: 2022. november 22. 17 óra Helyszín: Dombóvári Művelődési Ház – Majoros Galéria

Meghívó

A „Háttérkép” című Civil Akadémiára Csizmadia László CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Bogár László közgazdász és Boros Imre közgazdász, tárca nélküli miniszter 2022. november 23. 17:30. Polgárok Háza (1089 Budapest Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

Tisztelet a nagy lengyel nemzetnek

November 11-e különleges nap minden lengyel életében az anyaországban és szerte a világban. Ma ünneplik a  visszaszerzett függetlenségüket, az elnyomás feletti győzelmüket, azt, hogy 1918-ban ezen a napon 123 év után Lengyelország újra szuverén állammá vált.

Meghívó

„Béke a háború árnyékában” című Civil Akadémiára Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség főparancsnoka Időpontja: 2022. november 10. 15:00. A program helyszíne a Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. REGISZTRÁCIÓ!

Halottak napjára

Pók Katalin írása Halottak napján szép virágokat vásárolunk, kicsinosítjuk a sírokat, de vajon eszünkbe jut e, hogy hol vannak a halottaink, akik vissza sose jönnek? Esetleg itt vannak még körülöttünk, mert nem tudtuk őket elengedni, vagy ők nem tudtak földi vágyaiktól megszabadulni? Fausztina nővér a katolikus apáca kijárt a temetőbe, hogy a földközelben maradt lelkekért imádkozzék. Lelki szemeivel látta őket, és imái után felemelkedésüket a mennybe.

Halottak napja

Emlékezzünk

Meghívó Szellemi Honvédő Díjátadóra

2021-es szellemi honvédő díjátadó ünnepségünket 2022. december 8-án, csütörtökön, 17 órakor, a Novotel Budapest Congress Centerben (1123 Budapest, Alkotás u. 63-67) rendezzük meg. REGISZTRÁCIÓ!

Gloria Victis 1956

Az elmúlt három évtizedben – néhai Halzl József elnök úrnak köszönhetően – a Rákóczi Szövetség legnagyobb és legemblematikusabb rendezvényévé a Gloria Victis 1956-os emlékünnepség vált.

Emlékezzünk ifjú forradalmár hőseinkre, 1956-os szabadságharcosainkra

“Mi nem akarjuk a forradalom leverőivel együtt szorongatni egymás kezét. Magyarországon mindenek előtt igazságosság kellene, s csak aztán lehet megbékélés.” Wittner Mária

Elég volt! Márki-Zay ismerje be, hogy hazudott a magyar embereknek!

Az elmúlt hetekben attól hangos a magyar sajtó, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester elnökségével működő Mindenki Magyarországa Mozgalom milliárdos külföldi támogatásairól csepegtet információkat, miközben a Civil Összefogás Fórummal próbál takarózni, és lopott pénzekről delirál. 

Búcsúzunk

Wittner Mária a magyar nemzet hőse. 1956-ban fegyverrel harcolt népünk szabadságáért.

Árnyékkormány margójára

Gyurcsány Ferenc agyszüleménye (igaz, ez is koppintás), az árnyékkormány, amellyel megajándékozta feleségét. Ezzel selyemzsinórt küldött a DK-tól a többi ellenzéki pártocskának. A vicces „találmány” jól jellemzi az ellenzék súlyos vereségének országgyűlési választások utáni tétova lépéseit. Politikai labirintusból keresik a kiutat úgy, hogy elfogadott vezérük kolomppal a nyakában ahelyett, hogy elbujdosna, továbbra is élükön csörömpöl. A magát éceszgébernek tartó volt miniszterelnök állandóan „készül”, nem látja be, hogy ebben az országban ő már pótvizsgát nem tehet.

Meghívó

„Egy mindenkiért, mindenki a V4-ért” című Civil Akadémiára Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Tomasz Sakiewicz, lengyel újságíró és publicista, a „Gazeta Polska” és a „Gazeta Polska Codziennie” és a Telewizja Republika főszerkesztője Konrad Kamil Wytrykowski, a lengyel Legfelsőbb Bíróság bírája ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője, alkotmányjogász Időpontja: 2022. október 19. 17:30. Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

A tudás hatalma című Civil Akadémiára Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Szalai Zoltán igazgató, Mathias Corvinus Collegium, a Mandiner főszerkesztője Időpontja: 2022. október 3. 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. REGISZTRÁCIÓ!

Közlemény

A köteles-ség beszéd margójára A Gyurcsány trükkök egyike alapján létrehozott, Dobrev Klára által vezetett árnyékkormány szerint kötelessége Orbán Viktor megbuktatása. A terv 24 órán belül orra bukott.

Meghívó

„Magyar idill Fiumében” c. Civil Akadémiára Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Emilio Scalfarotto a Magyar idill Fiumében kötet szerzője, a kulturális örökség és terület doktora Nagy-Luttenberger István a Magyarságkutató Intézet történésze Időpontja: 2022. szeptember 21. 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. Előadónk magyar szinkrontolmácsolását fülhallgatón keresztül biztosítjuk. REGISZTRÁCIÓ!

Válasz az Európai Bizottságtól

Věra Jourová alelnök válaszlevele a 2022. június 14-i CÖF-CÖKA levélre megérkezett. Tárgy: nem kormányzati szervezetek, emberi jogi szerveződések befolyásáról az Európai Unió intézményrendszerén belül

Nyílt levél

Ursula von der Leyen az Európai Bizottság elnöke részére Közérdekű adatigénylés a „Next Generation EU” ideiglenes helyreállítási eszköz forrásainak aktuális helyzetéről, továbbá állásfoglalás kérése egy uniós tagállam országgyűlési választásába történő külső beavatkozással összefüggésben.

Meghívó Civil Akadémiára

Vendég: Kiszelly Zoltán politológus, a C12 szakértői csoport tagja Időpontja: 2022. szeptember 5. 17:30. Polgárok Háza 1089 Visi Imre utca 6. REGISZTRÁCIÓ!

Közlemény

Figyelmeztetjük Márki-Zay Pétert, hogy a jövőben semmi párhuzamot ne vonjon a CÖF és a Magyarországot eladó külföldi, amerikai pénzekkel kampányoló tevékenysége között.

2021-es Szellemi Honvédő Díjátadó

Kérjük javaslataikkal, rövid indoklással tiszteljék meg előkészítő munkánkat. Javaslataikat az info@civilosszefogas.hu email címre várjuk 2022. szeptember 15-ig.

Meghívó a VI. CÖF Klub Miskolc Napra

2022. szeptember 3-án 13 órakor Miskolcon a Tudomány és Technika Házába (Görgey A. u. 5.) A CSALÁDOK EREJE AZ ÖSSZETARTÁS (cikk a www.2022plusz.hu hírportálon)

Európában a magyar rezsiárakat irigylik

Nyugat-Európában a gáz akár kilencszer, az áram pedig ötször drágább is lehet annál, mint amennyit mi fizetünk. Budapest változatlanul a kontinens egyik legolcsóbb fővárosa. Egyedül Szerbiában került némiképp kevesebbe egy kilowattóra villamos energia.

Egyensúlyvesztés

Úgy tűnik, két farokkal nem lehet egyensúlyozni. A viccpárt balra dőlt és a levegőben kóvályog.

Elég a káoszból!

Országszerte növekszik szellemi honvédőink felháborodása az ellenzéki pártok részéről szított, a KATA-törvénnyel kapcsolatos utcai tüntetések kapcsán. Közvéleménykutatások jelzik, hogy Budapest lakosságának többsége tűrhetetlennek tartja a közlekedés folyamatos akadályozását, néhány száz ember magamutogató bulizását, ötórai teázását a hidakon.

Vizet prédikáló borivók

Az atlatszo.hu hírportál ismét önmaga előtt tetszeleg és a Soros-féle szervezetek támogatásából éli kitartottnak minősíthető szerepét. Így tesz az Átlátszónet Alapítvány is, együtt hajtják zsoldosként tandembiciklijüket. Állítólag fő feladatnak tekintik a közpénz védelmét, ezzel szemben tipikusan a globalista pártérdekű elit szolgálatát látják el.

Nyílt levél az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság részére

Nyílt levél Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság European Parliament Allée du Printemps B.P. 1024 F-67070 – Strasbourg epdublin@europarl.europa.eu Tisztelt Bizottság, Tisztelt Bizottsági Tagok! Magyarország meghatározó civil szervezeteként a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) az alábbi megkereséssel fordulunk Önökhöz. Egy …

Olvass tovább

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!