Blog

Erősítsük egymást, támaszkodjunk egymásra, bízzunk egymásban!

Legnagyobb nemzeti ünnepünkön az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharcra, magyar és lengyel mártírjaira emlékezett a CÖF-CÖKA lengyel barátaival. Üzenet Lengyelországba (videó)

Hatalmas siker, hihetetlen szám: rekordot döntött Rákay filmje

Özönlenek a nézők a Petőfi-filmre: a Most vagy soha! március 14-i bemutatója óta több, mint százezer ember nézte meg a nagyszabású, történelmi kalandfilmet – közölték a film producerei és a Forum Hungary.

Sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseinkre választ kaptunk az alatszo.hu ügyvezető-főszerkesztőjétől

A közelmúltban a CÖF-CÖKA sajtótájékoztató keretében mutatott be olyan tényeket, amelyek alapján joggal merült fel a kérdés, hogy az Átlátszó külföldi érdekből folytathatja-e az ún. oknyomozó munkáját. Ennek nyomán adatigényléssel fordultunk az Átlátszóhoz, amelyben arra kértük a szervezetet, nyilatkozzanak arról például, hogy megfigyelt-e már, illetve folytatott-e már oknyomozó munkát az Átlátszó külföldi forrásból, magyar szervezetekkel szemben, illetve sérthetett-e már magyar állampolgár magánélethez való jogát az Átlátszó külföldi pénzből finanszírozott oknyomozó munkája.

Szabad Európa / CÖF-CÖKA: kérdések és válaszok

Idegen érdekek mentén és külföldi forrásból Magyarországon működő civil szervezetek tevékenységének vizsgálatára a CÖF–CÖKA a napokban munkacsoportot hozott létre. Ezzel kapcsolatban a Szabad Európa szerkesztősége kérdéseket intézett a civil szervezethez, melyeket a CÖF-CÖKA válaszával együtt az alábbiakban közlünk.

A multiknak is meg kell érteniük, hogy a verseny elkerülhetetlen!

Mi, magyarok a rendszerváltás első éveiben hittünk a Nyugat önzetlen segítségében. Hamarosan rájöttünk, hogy tévedtünk, fizettünk is érte.

Közlemény

„Megvették őket kilóra” címmel tájékoztató kampányt indít interneten és plakátokon a Civil Összefogás Fórum a dollárbaloldalról. A dollárbaloldal eladta magát. Először tagadták, de kiderült, hogy a baloldal több milliárd forintnyi dollárt fogadott el Amerikából, Soros Györgyhöz köthető szervezetektől.

A CÖF-CÖKA munkacsoportot hoz létre a külföldről finanszírozott szervezetek átvizsgálására

Idegen érdekek mentén és külföldi forrásból Magyarországon működő civil szervezetek hazai politikusokat és magánszemélyeket figyelnek meg. Céljuk a magyar emberek és politikusok „levadászása” – fogalmazott ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF–CÖKA szóvivője a szervezet mai sajtótájékoztatóján.

A kereskedelmi dolgozókat segítő törvénymódosítást javasol a CÖF-CÖKA és az Egyenlő.hu szakszervezet

Az Egyenlő.hu és a CÖF-CÖKA javaslata olyan szociális juttatást biztosít, amelyhez új technikai feltétel teljesítése nem szükséges, a cégeknek többletköltséget nem okoz.

A CÖF-CÖKA március 15-i programja

Várjuk Önöket a Bem téri koszorúzásra!

Könyvajánló: Út a szemedben, cél a szívedben

Kelemen András kétkötetes memoárjának egyes fejezetei az Életünk folyóiratban jelentek meg.

Meghívó

a „Veszélyes idők” című Civil Akadémiára Vendég: Horváth József biztonságpolitikai szakértő – Alapjogokért Központ Időpontja: 2024. március 11. hétfő, 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

Ferenc! Ami késik, nem múlik!

Hazánk történelme bizonyította, hogy a józan többségre támaszkodva a magyar nép akarata mindig teljesült. Így volt ez 1956 után, az 1989-90-es elkerülhetetlen változások során is.

Meghívó

Miskolcra, kihelyezett Civil Akadémiára Vendég: Kiszelly Zoltán politológus Időpont: 2024.02.22. csütörtök 17 óra Helyszín: Tudomány és Technika Háza (Miskolc, Görgey A. u. 5.)

Civil Akadémia összefoglaló

Baloldali „jogállamiság”, Novák-botrány és választási esélylatolgatás (videóval) Ha lemaradt róla vagy újra megnézné, itt megtekintheti évindító Civil Akadémiánkat Csizmadia Lászlóval, a CÖF-CÖKA elnökével és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogásszal. Jól mondta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy 2023-ban az a legjobb, hogy véget …

Olvass tovább

Közlemény

A népfelség, erkölcs, a közerkölcs erőt mutató megjelenítése visszaigazolta, hogy a kormány és polgárságunk többsége józanul képes váratlan helyzetekben is reagálni.

Így tiltakoztak a cserbenhagyott gazdák százai a záhonyi határátkelőnél

CÖF riport videóval Tele vannak a magyar gazdák raktárai, nem bírjuk eladni a gabonát, az ukrán gabona kiszorítja a magyar a piacról – mondta el az egyik gazda a Civilek Infó kamerájának, ezzel összefoglalva, miért jelentek meg ilyen nagy számban …

Olvass tovább

Szellemi honvédő díjátadó

Szellemi honvédő díjazott Varga Judit, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke, Fricz Tamás politológus és Konrad Sutarski Magyarországon élő lengyel író, költő, történész. A negyedik díjazott az olasz Unione Generale del Lavoro (UGL) olasz keresztény-nemzeti szakszervezet, amelynek képviselője az EUCET …

Olvass tovább

Csizmadia László sajtótájékoztatón elhangzott beszéde

Tisztelettel köszöntöm a médiumok képviselőit! A lengyelországi parlamenti választások rávilágítottak arra, hogy mi történik, ha az ultraliberális és az internacionalista, marxista szemlélet újra éled. Donald Tusk, a Soros NGO-k és a brüsszeli bürokraták közös erővel elérték, hogy bár a jog …

Olvass tovább

Meghívó Szellemi Honvédő Díjátadóra

2022-es szellemi honvédő díjátadó ünnepségünket 2024. január 19-én, pénteken, 17.30 órakor, a Novotel Budapest Congress Centerben (1123 Budapest, Alkotás u. 63-67) rendezzük meg. REGISZTRÁCIÓ!

Pénztárca nyitva, az üzlet zárva

Társadalmunk szolidaritása lehetővé tette, hogy az Egyenlő.hu szakszervezet és a CÖF-CÖKA a december 24-i üzletbezárások tekintetében falat törhetett. Lehetővé vált, hogy több üzletlánc munkavállalóinak szabadnapot biztosított, így felkészülhetnek a Szenteste méltó ünneplésére.

Közlemény

A Magyar Hang Nonprofit Kft által valószínűleg istápolt „aHang” mozgalom ismét éledezik. Elektronikus levelek formájában értesültünk színpadra lépéséről, amely nem tekinthető innovatív lépésnek. A plakátokat tépkedő Hadházy Ákos és Márki-Zay Péter utánzataként a nemzeti konzultációt kívánják antidemokratikus módon meghekkelni.

Meghívó – Bécs

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szervezésében szeretettel hívjuk Önöket a “Pandora szelencéje” című Civil Akadémiánkra. Dátum: 2023. november 27. hétfő. 18:00 Helyszín: Ausztriai Magyar Pedagógusok Egyesülete (Bécs, Mariahilfer Straße 1c) Vendég: Kiszelly Zoltán politológus, a CÖF C12 szakértői csoport tagja, a Századvég Politikai Elemzések Központ igazgatója Moderátor: Heizler Norbert, CÖF országos koordinátor

Meghívó – Civil Akadémia Szeged

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szervezésében szeretettel hívjuk Önöket a  „Pandora szelencéje” című Civil Akadémiánkra. Dátum: 2023. november 21. kedd 17:30 Helyszín: Szegedi Dóm Látogatóközpont, Szeged, Dóm tér 16. Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Deák Dániel, politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője Moderátor: Heizler Norbert, CÖF országos koordinátor

Az Egyenlő.hu és a CÖF partnere a Lidl a karácsonyi boltzár megvalósulásában

A Civil Összefogás Fórum és az Egyenlő.hu kezdeményezésének kiemelt partnere a Lidl, melynek keretében a piacvezető áruházlánc mind a 200 üzlete zárva tart majd Magyarország egyik legnagyobb keresztény ünnepén, december 24-én. A felek egyöntetű véleménye szerint ez egy úttörő lépés a kereskedelemben dolgozó magyar munkavállalók és családtagjaik számára, akik így békességben, nyugalomban tölthetik a teljes ünnepet szeretteik körében.

Meghívó

Az EuCET IV. konferenciáját 2023. november 24-25-én (pénteken és szombaton) rendezzük az Ensana Thermal Hotel Margitsziget konferenciatermében. REGISZTRÁCIÓ!

Meghívó

a „Diagnózis rólunk” című Civil Akadémiára Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég prof. Dr. Kásler Miklós a Magyarságkutató Intézet főigazgatója Időpontja: 2023. november 6. hétfő, 17:30. A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.) REGISZTRÁCIÓ!

Elmúlás, ami az életre vezet

Közeledik a mindenszentek ünnepe és a halottak napja. Természetes, ha figyelmünk az elmúlás kérdése felé fordul ezekben a napokban. Talán jót is tesz nekünk, ha szembenézünk vele, hiszen, mint oly’ sok másik esetben, itt is kiderülhet, hogy amit az ismeretlenre vetítünk rosszabb, mint a valóság!

Merítsünk a múltból, nézzünk a jövőbe!

Fiatal egyetemisták és kétkezi munkások szólaltatták meg az összmagyarság lelkének harangjait 1956. október 23-án. Feltámadt a magyarok szabadságvágya, az elnyomókat szembesítette gaztetteikkel. Fegyvert ragadtunk és ha rövid időre, de móresre tanítottuk a szovjet birodalmat. Csak napokig tűnhetett úgy, hogy leányaink és fiaink vérével megváltottuk szabadságunkat.

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!