Betelt a pohár

A HVG a közerkölcs szabályait felrúgva, bizonyításra alkalmatlan, többszörösen megvizsgált sajtpapírral próbálta lejáratni Magyarország miniszterelnökét.

Folytatásként, az üzleti érdektől vezérelt ellenzék, a hatalomra éhezők táborát kiszolgáló elektronikus és írott sajtó, azonnal megkezdte a nagy többséggel támogatott legitim kormányfő támadását.

A pénz oligarchák szorításában vergődő, megélhetési sajtó kényszermunkások az átadott forgatókönyv szerint, kénytelenek teljesíteni kenyéradó gazdájuknak.

Emlékeztetünk, hogy 1989-ben Orbán Viktor kiállása segítette hozzá a kelet – közép európai népeket, hogy felszabaduljanak a kommunista diktatúra alól. Elmaradtak Brezsnyev és Kádár csókjai, kivonultak a gyarmatosító oroszok. Nem Orbán Viktor hibája, hogy a posztkommunisták még hatalomra emelhették a pufajkás Horn Gyulát, a D-209-es Medgyessy Pétert, és az országot végleg csődbe juttató, Gyurcsány Ferencet, az apró család kedvencét.

A múlt még mindig kísért!

A CÖF-CÖKA a hazugságokat terjesztő, nemtelen uszításokban résztvevő médiumoktól elhatárolódik, mind addig, míg azok, vissza nem térnek a közerkölcs által megkövetelt objektív tájékoztatáshoz.

CÖF-CÖKA Vezetőség

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!