Békemenettel kapcsolatos köszönetek 2

Tisztelt CÖF-CÖKA  Kuratórium Vezetősége!
Kedves Szervezők, Barátaink!

Köszönjünk, hogy immár 7. alkalommal megszervezték a Békemenetet, melyek közül talán a mostani  volt a legnagyobb! A” haza hívó szavára” óriási egységgé vált a magyar emberek tömege!  Igen, fantasztikus volt érezni, azt az összefogást, amit a Békemenet kapcsán újfent átélhettem sokad-magammal!Külön öröm volt számomra/számunkra, hogy lengyel barátaink is megint eljöttek(akik közül sokakat régi ismerősként üdvözölhettünk!) és több, mint ezren voltak jelen, és együtt, karöltve vonultunk a hídon át a  Kossuth térre.Hiszem, vallom, hogy ez így is marad, és akik ott voltak/voltunk megértve Orbán Viktor miniszterelnök, igaz tényeket feltáró,irányt mutató beszédét- különösen jó volt, hogy külön szólt a fiatalokhoz!(márciusi ifjak szellemében!) – április 08-án elmegy/elmegyünk szavazni,mert ezt kívánja a haza!Ezzel nemcsak nemzetünket, hanem Európát is megvédjünk!(Ahogy ezt már új sokszor megtették őseink!)
Az egész ünnepség méltóságteljesen zajlott,bizonyítva, hogy a nagy tömeg számára „A haza minden előtt”!
Még egyszer  köszönettel,barátsággal és üdvözlettel:

W.-né Zs. Á. (II. ker.) ny.vezetőtanár

U.i.A sok, saját készítésű kép közül e kettő is alátámasztja a fentieket!

_____________________

Nagy élmény volt ott lenni, köszönjük a szervezőknek!

G. J.
______________________

Kedves CÖF – CÖKA Kuratórium Vezetősége!

Még soha nem hiányoztam ( és a családom sem ) a békemenetekről .

Nagyon jól eső érzés, hogy bár mindannyiunk érdeke, Önök mégis megköszönik a részvételt!

Orbán Miniszterelnök úr  ünnepi beszédében elhangzott, hogy nem gyűlöletet, hanem békét! Hitem szerint ez áldást hoz reánk!

A Himnusz – mint közös imánk olyan erővel rendelkezik, ahogyan Mindszenty bíboros mondta : ha egymillió magyar imádkozik, nem féltem Magyarországot. Most  a Miniszterelnök vezetésével ez történt! A meghatottságtól sírva imádkoztunk! Felejthetetlen és LEGYŐZHETETLEN !

Köszönjük a szervezést,az izgalmak elviselését, hogy sikerűl-e, a bátorságot, hogy bíztak bennün !

Kérésem is van: szeretném Orbán Miniszterelnök úrnak, szívem minden szeretetével megköszönni, hogy eszébe jutott a közös ima és annak ereje.

P.-né I. F
___________________________

CÖF-CÖKA Vezetősége!

Tiszta szívvel, (betegen) örömmel vettünk részt a rossz idő ellenére  is, és hallhattuk a Miniszterelnökünk csodálatos beszédét.

Szűz Mária vigyázzon a Miniszterelnökünkre és Magyarországra április 8-án különösen.

Tisztelettel:

K. család
______________________

Tisztelt CÖF-CÖKA Vezetősége!!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Mindnyájuknak, hogy ilyen csodálatos élményben volt részem, részünk március 15-én. Soha nem feledjük ezt a napot. Reményeim szerint  ugyanilyen feledhetetlen nap lesz 2018. április 08.

Szeretettel üdvözlöm Önöket:

B. I. -Szellemi Honvédő
_______________________

Egy volt osztálytársam sorai, aki Frankfurt közelében él:

„Egyre nehezebb elviselni az itt uralkodó állapotokat. A mindennapi  hírek  sora ,  összevert , kirabolt járókelőkről, megtámadott rendőrökről, tűzoltókról, mentősökről,  tanárokról,  leszúrt fiatal lányokról, akik szakítani akartak új barátjukkal, miután kiismerték őket, nem ér véget és mindennap ismétlődik.

A politikusok nem foglalkoznak ezekkel az eseményekkel, akik ezt szóvá teszik , azok mind rasszisták és nacik.

Egy teljesen beteg szellem uralkodik ebben az egykor nyitott , liberális országban.    Két éven belül megkétszereződött a kivándorlók száma.

Bízom benne, hogy  a magyar nép   helyesen fog dönteni a választás napján , tanultak a németek példáján , hogy hova vezet, ha felelőtlen politikusok  kezére  bízzák  az ország sorsát.”

B. M.
_______________________

Kedves Barátaink !

Mi köszönjük, hogy megszervezték és biztosították a Békemenetet.
Csodálatos érzés volt együtt lenni. Erőt adott az elkövetkezendő napok munkás időszakához. Megerősítette hitünket abban, hogy összefogva győzhetünk, megvédhetjük hitünket, hazánkat, nemzetünket, kultúránkat, gyermekeink, unokáink magyar jövőjét!

Április 8-án szavazunk és nagyon sokan dolgozunk a győzelemért!

16-án a Trikolor ünnepén is ott voltunk. Bár zuhogott az eső, de bennünket ez nem zavart.
Sokan vagyunk, akik ugyanazt gondolják, érzik, mint mi. Lakjanak a Föld bármelyik pontján, fontosnak tartották, hogy összetartozásunkat szimbolizálva, együtt fogjuk a nemzeti színű zászlót az Operától a Hősök teréig. Jó lenne, ha a következő években ez a két ünnep összekapcsolódna, azonos súlyúvá válna. Nekünk talán ez lehetne a Magyar Hálaadás ünnepségsorozata. Talán nem rossz ötlet.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Hajrá Orbán Viktor!

Bármikor ott állunk a haza védelmére!

Üdvözlettel és barátsággal:

CS. K.-né
 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!