Békemenet útvonala – TÉRKÉP!

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaim!

Úgy hiszem, nem kell bizonygatnom, hogy Békemenetünk sikere további sorsunk meghatározója. Emlékezünk, hogy 2012. január 21-én hasonló érzelmekkel fogtunk össze és mentettük meg nemzetünket és regnáló kormányunkat.

Közösségünk ereje azóta sem változott, és mindannyiszor bizonyítottuk, hogy ha a haza hív, mi mindig érkezünk.

Most, amikor az orosz-ukrán helyzet és az ellenzék által szított veszély ismét fenyeget, tudnunk kell, hogy összetartozásunk egyetlen békés fegyverünk.

Az országgyűlési választások előtt négy évenként adatik meg, hogy a népfelség elvét gyakorlatban is kamatoztatni tudjuk. Szülőföldünkért, hazánkért mutassuk meg március 15-én, hogy Kossuth Lajos és Petőfi Sándor szellemisége tovább él. Még az április 3-i választások előtt, a Békemeneten történő részvételünkkel jelezzük belső és külső ellenfeleinknek, hogy soha többé nem adjuk függetlenségünket, nemzetünk szuverenitását, és képesek leszünk a magyar polgárság többségével szabadságunkat megvédeni, és ha kell, ezért küzdeni is tudunk.

A március 15-i Békemeneten közösségünk kisugárzásából mindannyian erőt meríthetünk. Bölcs gondolkodással, a tények figyelembevételével felkészülhetünk az országgyűlési választásokra, ahol ismét kiállva kormányunk eddigi tevékenysége mellett, szavazatainkkal és szorgos munkánkkal előre haladhatunk.

Vezető jelszavunk „Békemenet – NO WAR – Mondjunk nemet a háborúra” Európa összes polgárának véleményével találkozik.

Gyülekező 12 órakor a Császár-Komjádi Sportuszoda előtt az Elvis Presley térnél, kezünkben magyar zászlóval.

A menet útvonala: Elvis Presley tér – Margit-híd – Szent István körút – Nyugati pályaudvar – Bajcsy-Zsilinszky út – Alkotmány utca – Kossuth tér

15 órakor meghallgathatjuk Orbán Viktor miniszterelnök úr beszédét.

 

Barátaim!

A haza minden előtt!
Soha többé birodalmi elnyomást!

Várjuk mindazokat, akik a nemzetért és szabadságunkért, családjaink jobb jövőjéért az elmúlt 12 év minden napján odaadó munkával megteremtették jelenünket és folytatni kívánják eredményes jövőnket.

Csizmadia László

 

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!