Békemenet Magyarországért

A Béke menetének időpontja most szombaton, 2012. január 21-én.

Indulás a budapesti Hősök terétől, az Andrássy út,  Bajcsy-Zsilinszky út,  Alkotmány utca útvonalon , a Kossuth térig. Gyülekezni a Hősök terén 15 órától lehet.
A Szervezők előzetes információi szerint legalább százezer ember vesz részt a tüntetésen. Ennek alapja a Facebook oldalakra, a Magyar Hírlapba és a Magyar Demokratába eljutott visszajelzések, a vidéki buszok indítását jelző megkeresések és a Civil Összefogás Fórum adatai.

A Szervezők számítanak a gazdák részvételére is, a mezőgazdasági erőgépek a gyalogos  menetet követik. A menetre érkező autóbuszok nem csak országon belül, országon kívülről is indulnak és az Ötvenhatosok terén tudnak parkolni.
Tudomásunk van arról is, hogy a határokon túl is lesznek szimpátiatüntetések a magyar régiók és Székelyföld több városában.

Aki nem tudja vállalni, hogy végig a menettel tartson, azoknak azt ajánljuk, hogy öt órára érkezzenek a Kossuth térre. A szervezők remélik, hogy ezzel a tüntetéssel világossá teszik, hogy a társadalom többsége továbbra is a demokratikusan választott kormány mögött áll, s ezt az Európai Unió vezetői is megértik és tiszteletben tartják.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!

A Békemenet Magyarországért szervezői:
Bayer Zsolt, Bencsik András, Csizmadia László, Stefka István, Széles Gábor

Szerző
CÖF

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!