A szerző ajánlása:

“Karácsony közeledtével kérlek engedd meg, hogy három könyvemre hívjam fel a figyelmed! Lehet, hogy már megvan egy-egy könyvem, de hátha érdemesnek tartod a további kiadványokat is megismerni,  vagy szeretteidhez is eljuttatni. Aki szeretné, annak természetesen szívesen dedikálom.

A könyveket személyesen tudom átadni Dél-Budán, Diósdon, Érden, Halásztelken és környékén, de postázás is megoldható. Sőt, november 27-én, délelőtt az adventi vásáron a Szelmann Házban is meg lehet vásárolni a könyveket.

Faragott történelem. Magyarország történelme a szobrok történetén keresztül. 2021.

A szobrok, domborművek, emléktáblák, olyan műalkotások, melyek mellett, a köztereken járva naponta ezrek sétálnak el, sokszor természetesnek, megszokottnak véve azok létezését. De minden szobornak története van, melyek segítségével a szerző élvezetes stílusban, szenvedélyes hazaszeretettel mesél a magyar történelemről. A közel 450 oldalt felölelő könyv érdekes történeteken keresztül mutatja be nem csupán a Kárpát-medencében élő magyarság históriáját, hanem a szobrok kalandos, legtöbbször apolitikától függő sorsát is felvillantja. A könyv nem titkolt célja, hogy “szobortúrára” ösztönözze az olvasót. Kedvezményes ára: 4600 Ft (bolti ár 6300 Ft)

 

A három Trianon. A magyar nép zivataros évszázada (1920-2020). 2019.

A 190 oldalas kötet arra fekteti a hangsúlyt, hogy az első világháború, majd a második világháború Magyarországot sújtó tragédiája hogyan függ össze napjaink sorskérdéseivel. A kötet feltárja az 1920. június 4-éhez vezető magyar történelem főbb csomópontjait, a párizsi békediktátum megfogalmazóinak személyét és szerepét, továbbá az azóta eltelt száz évnek a témához kötődő főbb eseményeit és szereplőit. Kedvezményes ára: 2600 Ft (bolti ár 3360 Ft)

 

Szent László, nemzetünk dicsősége és példaképe. 2017.


150 oldalas kötet 200 színes képpel mesél nagy királyunk életéről, tetteiről. A magyar nép emlékezetében – különös tekintettel a Felvidéken és Erdélyben – ma is él Szent László emléke. Ez a kötet is azt szolgálja – fiatalnak és idősnek egyaránt –, hogy az Árpádok egyik legnagyobb uralkodója példájával még sokáig szolgálja a magyarság ügyét. Kedvezményes ára: 3600 Ft (bolti ár 4830 Ft)

Baráti üdvözlettel,

Bánhegyi Ferenc