Az összefüggések szomorúak

Kedves Civilek!
Örömmel olvastam Orbán Viktor legutóbbi „Európa mélyre süllyedt”, vagy „Az idő jele” címeken közreadott beszédét, meg Bell nagykövet és Soros milliárdos részben ezt előidéző, részben ezt megcáfolni gondolt írásait.
Az összefüggések szomorúak, de egyben bizonyítékai annak, hogy a miniszterelnökünk (lehetnek persze vele elégedetlenkedők is) a felelősen magyar, keresztény érdekeket képviselve került a támadások kereszttüzébe (ha keresztnek mondható a Bell és Soros arcvonal iránya).
Érdekes az időpontok sora is, párhuzamosan 1956. október 23.-tól kezdődően, az akkori 12 napra emlékezve bennünket. (Őrzöm magamban 1956. lelkületet, pedig csak 12 éves voltam)
Nem lázítani szeretnék, de a következő békemenet alaphangjaként az Antall József által szemünkre vetett, a tetszettek volna kezdetű fogalmazás hiánypótlásának vértelen, de a rossz és elmaradt számonkéréseket pótló, megoldását ajánlom.
A legnagyobb magyar szomorúságot abban látom, hogy a felbujtások és hamis adatszolgáltatások Magyarországról érkeznek minden esetben. (Nehogy Bell nagykövet Mátyás királyunkról folytasson aktualizált tanulmányozásokat, persze nem lenne hátrányára).
A hazaárulás fogalmát amortizálta az elmúlt 25 év hazánkban. Ugyanúgy, ahogy a határaink védelmét, ezt is aktualizálni szükséges, mielőbb.
A békemenet időpont megválasztására nincs konkrét javaslatom, de a közelgő Advent időszakát alkalmatlannak gondolom.
Talán egy jó évkezdéssel tudomására hozhatjuk Európának és a világnak a megítéléseink tarthatatlanságát, az üzleti és pénzalapú politizálásuk ocsmányságát.
Budapest, 2015. november 1.
Barátsággal: N.J.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!