Az ellenzék őrjöng a budapesti családvédelmi és életpárti rendezvény miatt

Az ellenzék őrjöng a budapesti családvédelmi és életpárti rendezvény miatt

Az ellenség megszállta Budapestet, „trójai faló” módjára behatolt oda Karácsony csapatának vezényletével és célja, hogy elfoglalja az egész országot. A IV. Budapesti Demográfiai Csúcs Konferencia szálka a szemében, mert a családvédelemről és életvédelemről szól, ami a jobboldali kormány központi témája, ám nem egyeztethető össze a liberális baloldali elvekkel. Így aztán az ellenzék számos újságjában, facebook felületein, tv csatornáján folyik az őrjöngés a becsmérlő beszéd a konferenciáról. A konferencián viszont éppen zajlik a konzervatív háló kiépítése a szomszédos országokkal és még Amerikával is. Ezen a konferencián 17 ország vett részt, 70 előadó lépett fel értékes hozzászólásokkal a világ jövőjéről, mert ma a családról való gondolkodás a vízválasztó. Ugyanis a hagyományos családot Nyugaton már szétrombolták, itt Közép-Kelet Európában vagyunk még, akik őrizzük a régi értékeket, ami megtartja bolygónkat. Ehhez csatlakozott Mike Pence korábbi amerikai alelnök, Andrej Babis cseh kormányfő, Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök, Alekszander Vucic szerb elnök mellett a konferencián.

Jól kifundálta az ördög, mert a belülről bomlasztásnál nincs hatásosabb módszer a hagyományos keresztény értékek megbontására. Ahogy Karácsony és bandája belülről rohasztja a rendszert, behatolva az ország szívébe Budapestre, úgy Perintfalvi Rita is belülről támadja az egyházat és értékeit, lévén liberális katolikus teológusnő. Ám a melegek a Pride nagy támogatója, most pedig minősíthetetlen hangnemben támadja a hagyományos apa, anya, gyerek családot, Kunhalmi Ágnessel együtt. Perintfalvi megtámadta Novák Katalint, aki szerinte „a józan ész, és minden magyar nő ellen lázad”, mert részt vállalt a konferencián és annak értékeit népszerűsíti. Szerinte „förtelmes nőellenes, nőgyűlölő, konferenciát támogat”. Jellemzően mindig a pápára hivatkozik, ha támadni kell a keresztény értékeket felvállaló kormányt, csakhogy mindig a liberális média által kiforgatott szavára apellál. Most nagy hallgatás van, mert a pápa az Eucharisztikus Kongresszus után azt mondta egy interjúban: A család, apa, anya, gyerek és pont. Egyben meg is erősítette a kormányt, hogy jó úton halad, a családvédelemben. Búcsúzáskor azt mondta: Go ahead! Azaz, menjetek előre (ezen az úton). Erről aztán nagy hallgatás van a baloldalon és az említett teológusnő oldalán.

Mit sérelmez Perintfalvi és Kunhalmi Ágnes a két baloldali nő? A konferencia és személyesen Novák Katalin „kikel a nemek egyenlősége a nők reprodukciós jogai, az átfogó iskolai szexedukáció, a testi önrendelkezés, szexuális autonómia, a gender tanulmányok ellen”. Azt mondja „hánynom kell azoktól a politikusoktól, ha azok nők, akkor még inkább, akik nevüket adják ehhez”. Mi több „förtelmes rendezvénynek” nevezi.

Mi is az a förtelem? Természetesen a nemek egyenlőségét senki sem vonta kétségbe a konferencián, csupán kiemelték a nők különleges szerepét a családban, gyermeknevelésben. A reprodukciós jogok, a testi önrendelkezés, szexuális autonómia liberális szép fogalmaiba van bújtatva a magzatgyilkosság, az abortusz melletti kiállás. Ezek a baloldali nők azt követelik, hogy megölhessék magzatjukat, lelkiismeret furdalás nélkül az abortusz által. Az átfogó iskolai szexedukáció pedig azt jelenti, hogy transzneműek és más LMBTQ személyek mehessenek be az óvodákba, iskolákba népszerűsíteni az aberrációt. A gender tanulmányok is azt a célt szolgálják, hogy propagálják a természetellenest.

Eközben a konferenciát katolikus, református, evangélikus, zsidó papok áldották meg, ezzel indult. A konferencia mondanivalója ugyanis, szinkronban van a zsidó-keresztény értékekkel. Mike Pence arról beszélt, hogy az abortusz hatalmas károkat okoz. Egy társadalom értékét az adja, hogy mit tesz azért, hogy minél több gyermek születhessen és mit tesz az abortusz ellen. A Bosznia-Hercegovina államelnökség szerb tagja azt mondta, az apa férfi az anya nő, ami sajnálatos módon mára politikailag inkorrektnek számít.

Orbán Viktor is felszólalt a konferencián, aki a családpolitika 5 pilléréről beszélt. Ezek: a gyermekvállalás anyagilag is előny legyen, a gyerekes családok saját tulajdonú lakáshoz segítése, édesanyákra kell alapozni a családot, családbarát ország legyen, a jog eszközeivel is védeni kell a családot, gyerekeket. A konzervatív gondolkodás jelszava: Isten, haza, család. A migráció nem jó válasz a demográfiai problémákra. Szólt, a nyugati új marxista, új baloldali mozgalmakról, melyek az óvodában félre akarják nevelni a gyerekeket, népszerűsítik a nemválasztást, Pride aktivistaként akarják őket használni. Nyugat támadja a hagyományos családmodellt, relativizálja a család fogalmát, eszköze az LMBTQ lobbi és gender propaganda. Nyugat támad, mi védekezünk! Ez nagyon fontos mondat volt arra miért született meg a gyermekvédelmi törvény, és miért kellett alapdolgokat az Alkotmányban rögzíteni. És ezt az Alkotmányt akarja megsemmisíteni az ellenzék, hatalomra jutása esetén. Az az ellenség, mely „trójai faló” módjára behatolt Budapestre, így akarván elfoglalni az országot és megsemmisíteni minden vívmányt, amit a jobboldali kormány teremtett a keresztény értékek védelme terén.

Orbán Viktor is utalt arra, hogy Ferenc pápa bátorította a családvédelmet, ami jelenleg az országban folyik. Leszögezte, hogy a nyugati civilizáció már nem képes reprodukálni magát, technokrata társadalmat hozott létre. Nekünk azonban építenünk kell tovább társainkkal együtt a hagyományos család értékeit. Igaz sok támogatót veszítettünk mostanában, utalt a Brexitre, Trump, Netanjáhu vereségére és Németország is választás előtt áll.

Végül egy közös nyilatkozatot adtak ki, melynek lényege, hogy a demográfiai problémákat, családtámogatással kell megoldani.

E „förtelmes” konferencia tanulsága, hogy össze kell fognunk, a keresztény értékek, a hagyományos család, a gyerekek védelmében, ebben a hitehagyott, önmagát felszámoló világban.

Mi pedig legyünk résen, mert a falóból éjjel, amikor nem számítunk rá, előbújnak a pártkatonák és lerombolják minden eddigi értékeinket, elfoglalva az egész országot.

„Mindezekhez vegyétek a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosz minden tüzes nyilát.” (Ef 6, 16)

P.K.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!