Agrárium 2020 konferencia

Március 3-án rendezi meg Kecskeméten a Portfolio Csoport az „Agrárium 2020” című évindító agrárkonferenciáját, amely az új év legfontosabb támogatási, jogszabályi, piaci, jövedelmezőségi és innovációs változásait mutatja be. Az eseményen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

Melyek az új év legfontosabb változásai a hazai agráriumban? – ezekről számol be az „Agrárium 2020” című évindító konferencia, amelyet március 3-án rendez meg Kecskeméten a Portfolio Csoport. Az eseménynek a Four Points by Sheraton hotel és konferenciaközpont ad otthont. A konferenciáról bővebben itt.

A konferencia fő célja, hogy a gyakorlatban is jól hasznosítható, praktikus információkat nyújtson az agrárpiaci szereplőknek ahhoz, hogy az idén eredményes gazdasági döntéseket hozzanak. Az esemény bemutatja, melyek a legfontosabb agrárjogszabályi, támogatási, piaci és jövedelmezőségi változások 2020-ban, és kiemelten foglalkozik azzal, hogy az új év termék- és technológiai kínálatában milyen agrár-innovációs trendek érvényesülnek. A konferencia részletesen kitér arra, hogy az ágazat résztvevői az idén milyen agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat kaphatnak, illetve milyen feltételeket kell teljesíteniük az egységes elektronikus kérelmek beadási időszakában. A rendezvényen szó lesz az uniós Közös Agrárpolitika (KAP) idei támogatásairól, és a KAP 2020 utáni várható sorsáról is.

A résztvevők megismerkedhetnek az új banki finanszírozási és hiteltermékekkel, a tavaszra várható birtokrendezési törvénycsomag hatásaival, az inputpiaci trendekkel és a szántóföldi növénytermelés idei jövedelmezőségi kilátásaival. A konferencia többek között foglalkozik az állattenyésztési járványhelyzettel, a takarmányozási innovációkkal, illetve az élelmiszeripar fejlesztési lehetőségeivel is. A részletes program itt.

A Portfolio Csoport a konferencia-részvételhez a NAK tagjainak 50 százalékos kedvezményt biztosít. A konferencia részleteiről és jelentkezési feltételeiről a www.portfolio.hu konferencia-menüpontjában is lehet tájékozódni. A jelentkezési feltételekről bővebben itt.

Forrás: http://nak.hu/kamara/kamarai-hirek/orszagos-hirek/101158-agrarium-2020-konferencia-minden-amirol-az-uj-evben-tudni-kell

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!