„Aggodalommal figyelem”

Tisztelt Csizmadia Laszlo Ur!

Nagy erdeklodessel olvastam a mellekelt hozzaszolasokat, velemenyeket, amelyeket jo hogy megosztanak mindenkivel ill. a COF-hoz csatlakozokkal.

Oszinten megvallva az utobbi ido torteneseit aggodalommal figyelem en is, gondolok itt
– a brokerbotranyra,
– a miniszterelnok es kulugyminiszter elleni balliberalis tamadasokra,
– idokozi valasztasokra,
– meggazdagodasok a kormanyparton belul,
– „satortabor” a parlament elott,
– hortobagyi kisgazdak elveszitett foldteruletei, amely miatt allataik legeltetese veszelybe kerult,
– eddigi kormanykozeli mediafeluleteink elleni kormanyblokad,
– Simicska ugy stb.stb.stb. esemenyekre.

A legfobb problemanak latom, hogy a Fidesz-KDNP legtobbszor ezeket a torteneseket mind kommentar nelkul hagyja, NEM KOMMUNIKAL megfeleloen Magyarorszag nepevel, hagyja a talalgatasokat, a ballibek kormanyellenes velemenyenek terjedeset, holott meggyozo cafolatokra lenne szukseg elsosorban a miniszterelnok reszerol. Magyarorszag nepetol ismetelten 4 evre kaptak bizalmat es ezt a bizalmat meg kell szolgalni, ezt varjak el a kisemberek a kormanytol kulonben bukas lesz a vege!!!

En is ugy gondolom, hogy amig nem kapunk valaszt minden fenti, utobbi idoben feltunt problemara, addig a kormany nem fogja visszaszerezni a bizalmunkat es egy ujboli bekemenet megszervezesevel csak lejaratnank magunkat keves resztvevovel.

En meg mindig bizom Orban Viktor miniszterelnokunkben es kormanyaban, kitartok a vegsokig mellettuk, de tobbet varok el toluk; beszeljenek hozzank, cafoljanak, gyozzenek meg minket becsuletessegukrol, a magyar nep felemelkedese erdekeben vegzendo munkajukrol, szolgaljak a HAZÁT, szerezzek vissza megrendult bizalmunkat es akkor csakis akkor lesz ertelme ismet egy BÉKEMENET-nek.

Elnezest kerek az ékezetek nelkuli levelert

Tisztelettel:

S.K.

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!