A „tiszták koalíciója” pünkösdi királya Márki-Zay

A miniszterelnök jelölti játék előválasztásának nyertese „győzelmi” beszédet tartott. Ő Márki-Zay Péter, aki azt hiszi, hogy miniszterelnök lehet 2022-ben. Miután megnyerte a pünkösdi királyságot, úgy ünnepeltette magát, felsorakoztatva népes családját és a Fideszben csalódtak baráti körét, mintha megnyerte volna az amerikai elnökválasztást. Egy apró hiba van, ehhez le kellene győznie a Fideszt és Gyurcsány Ferencet. Ő ugyanis kijelentette és ez a valóság, hogy miután övék a legnagyobb párt, ők lesznek legtöbben a Parlamentben, ők választanak miniszterelnököt. Persze itt is csak egy bökkenő van, ehhez le kellene előbb győzni a Fideszt. A nyilvánvaló színjáték nem zavarja Márki-Zayt, hogy a Parlament választ elnököt, így közelébe sem kerül ennek a széknek. Pünkösdi királysága még pár hónapig tart, egy évig sem, mert a 2022-es választáson a bolond koronát leveszik a fejéről, akár győz az ellenzék, akár nem. Hacsak szövetséget nem köt Gyurcsány Ferenccel, akit megtámadott az előválasztási játékban, így szerezve szavazókat.  Vége a játéknak, már folyik a tárgyalás.

Azt mondta, „leváltották az ellenzéket”, holott még párt sem áll mögötte, a DK az, amelyik legtöbb képviselőt visz a Parlamentbe, tehát marad minden a régiben, a Gyurcsány vezérelte régi ellenzék.

Az újsütetű király új kultúrát, új Magyarországot hirdet, ahol a szeretet lesz az uralkodó. Éppen erről szólt az előválasztás, amikor hazaárulónak nevezte a többi pártot, aki nem rá szavaz, aki kifejezetten sértegette Dobrev Klárát, így a viszony igen elmérgesedett. Korábban meg a fideszeseket fenyegette lámpavassal. Így aztán nagyon álságos szeretetet hirdetni, mint egy Messiás. Ugyancsak álságos a „tiszták koalíciójáról” beszélni, amikor a Momentum EU-s pénzek jogosulatlan felhasználásába keveredett és az MSZP is igen, sáros.  Mikor Gyurcsány Ferenc lesz a szövetséges, aki a koalíció legnagyobb részét adja majd. Ez így színtiszta hazugság, bár pünkösdi királyunk folyton az igazságról beszél.

Azt mondta nem lesz gyűlöletkampány és politikai zsarolás sem. Ezt vajon hogyan gondolja, mikor éppen kirobbant a gyűlölet közötte és Dobrev Klára között a véghajrában és éppen kiderült, hogy Gyurcsány Karácsony Gergelyt és a pártjából kilépni szándékozókat is zsarolja. Elakarja juttatni az igazságot a legkisebb falvakba is, akkor kezdje Gyurcsánnyal, hiszen jobb és baloldali elszámoltatást akar. Felelősségre vonást a 2010 előtti időkről is, de mégis hogyan, ha Gyurcsány a szövetségese lesz. Így ez is teljes mértékben hazugság.

Azt mondta mindegy, hogy „zsidó, meleg, cigány jobb és baloldali még a fideszeseket” is szeretettel akarja magához ölelni. Miközben a fideszeseket börtönnel, vagyonelkobzással fenyegeti, mint baloldali szövetségesei. Biztos a Fidesz szavazókra gondol, akiktől azt várja, hogy szavazzanak rá, miután rájöttek az igazságra, persze arra az igazságra, amit ő annak tart. Csakhogy napnál világosabb, hogy ő nem jobboldali, hanem baloldali, hiába sorolja magáról, hogy ő hétgyermekes, keresztény konzervatív édesapa.

Baloldaliságát fényesen bizonyítja, hogy velük azonosan nyilatkozik a gender kérdésről a homoszexuális házasságról és az Alkotmányról. Arról az Alkotmányról, mely védi a család szentségét, a keresztény kultúrát, a genderrel ellentétben vallja, hogy az apa férfi, az anya, nő.

Ezt a baloldali elképzelést nemcsak az MMM gyűlésen, de „győzelmi” beszédében is megismételte. Azt harsogta, amit a baloldal hazug módon szokott, hogy a Fidesz uszít a melegek ellen. Összemosta a homoszexuálisokat a pedofíliával, Kaleta emlegetésével. Azt ígérte a „homoszexuálisok mellett is kiállunk, azonos jogokat adunk. A homoszexualitás nem szégyen”. (miközben a Fidesz kormányt lehomokosozta) Ugyanazt a követ fújja, mint a baloldal, nem véve figyelembe, hogy nálunk egyenlő jogokat élveznek a homoszexuálisok, a házasság szentségét kivéve. Ő bevezetné az azonos neműek házasságát, ahogy az ateistává lett nyugaton már szokássá vált. Ezek a szavai árulkodnak egyértelműen, hogy csak névleges keresztény és nem jobboldali. A Hetek újság készített vele riportot, ahol megerősítette, hogy egyenlő jogokat adna a melegházasság és abortusz ügyében is. Baloldali programot hirdet minden területen, miközben jobboldali kereszténynek vallja magát. Ez megtévesztés, reméljük jóhiszemű emberek nem veszik be.

Ahogy az MMM gyűlésen, itt is kitért az alkotmányozásra, ugyancsak egy követ fújva a baloldallal, aki le akarja rombolni azt. A legújabb felkapott fogalmat használta, amit a baloldali buborék fúj, hogy „részvételi demokrácia” kell. Holott a Fideszt igen széles tömeg választotta meg, a 2/3-ad erejével alkotta meg az új Alkotmányt, aminek fő erőssége a keresztény kultúra védelme. Ezt akarja semmissé tenni Márki-Zay a keresztény, jobboldali.

„Erkölcsileg a Fidesz már megbukott.” – szólt a pünkösdi király. Miért is? És mitől tiszta és miért is van erkölcsi fölényben a „tiszták koalíciója”, aminek vezető tagja lesz a DK.  Gyurcsány nemcsak csalt és hazudott a költségvetésről és anyagi katasztrófába sodorta az országot, eladta a magyar tulajdont, elutasította a határon túli magyarok kettős állampolgárságát, szemeket lövetett ki, zsidóktól zabrált villában lakik, állami vagyonokból gazdagodott meg.  Tényleg nagyon tiszta.

Az új király, a Békemenet megzavarására biztatott és azt ígérte, hogy 2/3-al váltják le az Orbán kormányt.

 „Szeretteim, ne higgyetek minden léleknek, hanem vizsgáljátok meg a lelkeket, hogy Istentől valók-e, mert sok hamis próféta jött el a világba.” (1Jn4,1)

  P.K.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!