A pusztító tűz és az éltető víz elválasztása

A Ruszwurm Cukrászda hagyományainak követését csak szakmájának kiválósága tudja garantálni. Ezt biztosítja Szamos Miklós cukrászmester sok évtizedes cégvezetői tapasztalatát is latba vetve.

A Várnegyed gasztronómiai büszkeségének számító miniatűr üzlet ékszere környezetének és a cukrászszakmának.

A Ruszwurm krémes a magyarok és a külföldi turisták szerint utánozhatatlan. A polgármester asszony és Szamos Miklós közötti csatát figyelve megállapítást nyerhet, hogy V. Naszályi Márta viszont hipp-hopp helyettesíthető. Azaz neki sem megengedhető, hogy politikai áldozattá tegye a világhírű cukrászdát.

Ugyanakkor Szamos Miklós bizonyított, munkája gyümölcseként a cukrászda értéke többszörös a megállapítható bérleti díjnál. A cukrászmester által fémjelzett süteményekben ott van a szakmai tudás és lélek. Ezzel szemben V. Naszályi Márta pártpolitikai érdekeltsége nem képez ellensúlyt.

A Ruszwurm Cukrászda vezetése és szolgáltatása világszínvonalú, az 1. kerület polgármesterasszonya eddigi munkája ettől messze áll. A Szamos Miklós által jelzett vesztegetési kísérlet botrányos, megítélése az igazságszolgáltatásra tartozik.

A magam részéről fel sem tételezem, hogy a már kiszemelt új bérlő az elmaradt védelmi pénzt kilátásba helyezte.

Van megoldás: az üzletet a jelenlegi bérlőnek tulajdonba adása. Ez történhet semleges szakértői értékbecslés szerint, Szamos Miklós jelenlegi bérlő elővételi jogával. Mindezt indokolja a Ruswurmba fektetett több évtizedes szakmai tudásának elismerése.

Dr. Csizmadia László
a Magyar Szakácsok és Cukrászok Szövetsége aranyérmének birtokosa

Magyar Nemzet cikkére válaszolva
https://magyarnemzet.hu/belfold/2023/10/vedelmi-penzt-kerhetett-a-varnegyed-baloldali-polgarmestere

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!