A keresztényüldözés liberális diktatúrája

A keresztényüldözés liberális diktatúrája

Profile picture for user Pók Katalin

Pók Katalin írta 2022. 01. 20., cs – 18:55 időpontban
https://hungaryfirst.hu/cikkek/2022-01-20/keresztenyuldozes-liberalis-diktaturaja

Az egész világ a liberális diktatúra érájában szenved, aminek központi eleme a keresztényüldözés. A liberális diktatúra jelszavai a „gyűlöletbeszéd”, a „közösség elleni izgatás”, a „homofóbia”, az emberi jogok címszóval a keresztény értékek ellen támad. Oda jutottunk, hogy gyűlöletbeszédnek számít a Bibliából idézni, és ez sajnos nemcsak Nyugaton, de nálunk is felütötte a fejét. Azt már évtizedek óta tudjuk, hogy például Norvégiában külön munkaerőt foglalkoztatnak az újságok a „gyűlöletbeszéd” irtására, de hogy nálunk is ez a vád érje a Bibliából idéző ferences rendi szerzetest, megérleli azt a gondolatot, hogy szinte hiába védekezünk mi gyermekvédelmi törvénnyel, az Alaptörvényben a keresztény kultúra védelmével, minden bent van az országban a baloldali liberális erők révén. Ennek jele az elhíresült meséskönyv, ami a homoszexualitás-t hirdeti, a hagyományos család ellen támad, de a legutóbbi eset, a liberális teológusnő kifakadása és támadása a teremtésvédelmet képviselő Hess Dénes ferences rendi szerzetes ellen.

Legutóbb Finnország is belépett a liberális diktatúra világába, amikor Paiwi Rasanen finn parlamenti képviselőt vegzálja, mert fb. oldalán idézett a Bibliából. Isten teremtésterve mellett tette le a voksát, amikor idézte a Szentírásból, hogy Isten férfit és nőt teremtett. Az LMBTQ és gender őrület korában ezt „gyűlöletbeszéd” címmel elítélték, jan. 24-én lesz a tárgyalása, mert a Bibliából idézett. Mindez megsérti a szólás és vallásszabadságot, valamint az oly sokat idézett emberi jogokat. Ez felveti azt a kérdést korunkban, hogy a keresztény hitet megvallani bűncselekmény? A CitizenGo mely civil szervezet küzd a keresztény értékekért, petíciót indított a képviselőasszony érdekében a szólás és vallásszabadság nevében, Raya Toiwiaien főügyésznőnek címezve. Lehet, hogy ez is falra hányt borsó ebben a liberális diktatúrában, ahol már az alapvető szabadságjogokat korlátozzák?

Ha hazai vizekre evezünk, jobboldali kormány ide vagy oda, mégis felbukkan ez a világméretű probléma. Perintfalvi Rita a liberális teológusnő, aki harcosan áll ki a homoszexualitás népszerűsítése mellett a tolerancia, elfogadás hamis jelszavaival, egyenesen „közösség elleni izgatás” vádjával illette a ferences rendi szerzetest, aki Nyílt levélben felszólította, hogy káros tevékenységével hagyjon fel, mindezt alátámasztva a Bibliából vett idézetekkel. Utalt a teremtésre, ahol Isten férfit és nőt teremtett, a homoszexualitás bibliai ítéletére, gondosan különválasztva a sérült embert és a bűnelkövetőt. Azt is idézte, hogy megtévedt társunkat figyelmeztetni kell, nem meghagyni bűnében, mert az Úr rajtunk kéri számon vérét. Ha szóltunk és nem hallgat ránk, az a saját lelkén szárad, de ha nem szóltunk, pedig tudjuk, hogy bűnt követ el viselkedésével, mi felelünk érte, hiszen örök lelke elvész. Erre a teológusnő úgy reagált, hogy ez homofób beszéd és közösség elleni izgatás, még talán feljelentését is fontolgatja. Mint ahogy Finnországban, ahol börtönbe lehet juttatni valakit egy bibliai idézet miatt. Csakhogy nálunk még jelenleg hiába próbálkozik a teológusnő, mert törvényeink, az Alaptörvény védi a keresztény értékeket. Ha azonban az ellenzék kerülne hatalomra, ígéretük szerint, azonnal eltörölnék az Alaptörvény rendelkezéseit, erre fenekednek már hónapok óta. Ma még biztonságban vagyunk, de ha nem vigyázunk és hagyjuk a baloldali, liberális erőket hatalomba jutni, végünk. És ezzel vége Európának is, mert jelenleg mi tartjuk a frontot, ahol még szólásszabadság van, ahol még nem lehet börtönbe küldeni egy bibliai idézet miatt senkit.

Látjuk a világban az elrettentő példákat, ahol már sem Amerikában, sem Európában nincs szólásszabadság, a keresztény értékeket üldözik. Nemrég röppent fel a híre annak az amerikai fényképésznek, aki nem ment el fényképezni egy homoszexuális esküvőre. Ultimátumot kapott, vagy fizet milliárdos összeget és elveszik az engedélyét, vagy elmegy őket fényképezni. Itt már alapvető szabadságjogok sérülnek a liberális diktatúra által.

Korábbi hír volt a cukrász esete, aki keresztény hitére való hivatkozással, nem készített tortát egy homoszexuális párnak. Ő is súlyos retorziókra számíthat. Angliában egy ápolónőt fenyegettek meg, ha nem veszi ki, nyakából a keresztet elbocsátják munkahelyéről. Hol van a vallásszabadság? Híres liberális vívmány volt a szólás és vallásszabadság, de mindez mára eltűnt. Ez a liberalizmus már nem az a liberalizmus, átment elfajult, végletes formájába. Ugyanez történt a nemi kisebbségek ügyének területén. Kezdetben volt adjunk egyenlő jogokat, ne szenvedjen senki üldözést, mert egy szexuális kisebbséghez tartozik, jelesül ha homoszexuális. Ezzel mindenki egyetérthet ma is, ne üldözzenek senkit ezért, ahogy például az arab országokban a mai napig teszik, még halálbüntetés is jár érte. Csakhogy ez itt nem állt meg. 2000 -ben azt írta Fukuyama amerikai filozófus, már azt várják, hogy tapsoljunk nekik. Ma ezt már nem merné leírni, mert elvihetné a rendőrség, és mert léptünk egy szintet. Ma propaganda folyik, népszerűsítés. Hazánkban is megjelent egy hirdetés „Légy homoszexuális..”mindez a kisebbségek elfogadása jegyében.

De sajátjaikat sem kímélik, a kereszténynek nem nevezhető J.K. Rowling írónő újabban a liberális diktatúra támadásának van kitéve. Csupán helytelenítette, hogy elbocsátanak egy nőt a munkahelyéről, mert azt állítja, hogy nem lehet nemet váltani. Nem lehet kétségünk, hogy hamarosan nálunk sem lehetne ilyet mondani, ha a balliberális ellenzék kerülne hatalomra. Még véd bennünket az Alkotmány.

Meddig tudjuk tartani magunkat, védett társadalmunkat, ebben a liberális diktatúrában, mely elhatalmasodott a világon?

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!