A devizahiteleseket újra a hamis illúziók vámszedői hitegetik

Mint az Magyarország széles közvéleménye számára ismeretes, a Civil Összefogás Fórum a probléma kirobbanása óta hatékony jogállami eszközökkel tovább harcol a devizahitelesekért.

A CÖF-CÖKA megnyugvással vette tudomásul, hogy a több éves küzdelmünk nem volt hiábavaló, és a magyar kormány a Kúria és az Alkotmánybíróság határozataira támaszkodva jó megoldással enyhítette az adósok terheit.

Ismereteink szerint a jelenleg folyamatban lévő perek a még vitás kérdések tekintetében lehetővé teszik a károsultak számára a még nyitva álló kérdések törvényes rendezését.

Mint felelős civil szervezet, ugyanakkor aggodalommal tekint a CÖF-CÖKA egyes bizonytalan jogi struktúrájú szervezetek, így a Radikális, Bankellenes Csoport, illetve a Nemzeti Civil Kontroll mozgalmak legújabb ténykedéseire.

Mint a múltban oly sok eredménytelen kísérlet keretében, az ilyen jellegű kétes hátterű csoportosulások most is megpróbálnak a devizahitelesek helyzetével visszaélni, és őket felhasználva saját ambícióknak kívánnak teret nyerni.

A CÖF-CÖKA határozottan elítéli a károsultak számára akár a törvényesség kikerülését is alternatívaként felcsillantó szerveződések bármely hamis akcióját és felszólítja ezen közösségeket, hogy  ne használják fel az adósok fájdalmát semmilyen közéleti, vagy politikai kezdeményezéshez.

CÖF-CÖKA vezetősége

 

 

Szerző
CÖKA

“A devizahiteleseket újra a hamis illúziók vámszedői hitegetik” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Jó lenne, ha a CÖF szóvá tenné, hogy a közmédiában foglalkozzanak többet a devizahitel-eladósodásban ” bűnelkövető” mocskos baloldal aljas akciózásával. A Fidesz és a kormány már megint nem törődik a bolsiliberós média túlsúlyának ördögi hatásával a saját táborára is.

  2. Az én álláspontom az, hogy a CÖF – CÖKA büntető feljelentést tett, ezzel egyértelművé tette álláspontját a hitelesek megsegítését célzó megnyilvánulásokban. Ezt törvénytisztelő, és megítélésem szerint az egyedüli célravezető megoldás, természetesen, ha ezek mellett még erőt is mutatunk, az semmiesetre sem lehet hiábavaló.

    Üdvözlettel:

    Glória

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!