A CÖF népszavazási kampányt indít

Egyenként, de lelki közösségben adjuk le voksunkat a népszavazáson a nem mellett, így kifejezve a magyar polgárok véleményét a kötelező betelepítési kvótáról – mondta lapunknak nyilatkozva Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke azzal kapcsolatban, hogy a mozgalom népszavazási kampányt indít. Szerinte a neoliberális elveket valló brüsszeli vezetés és Soros György pénzember a felelős a migráció miatt kialakult válsághelyzetért. A szervezők csak drámai migrációs helyzet kialakulása esetén rendeznék meg a Békemenetet.

– Ön szerint mi a kötelező betelepítés elleni népszavazás tétje?
– Október 2-án az európai civilizáció és a magyar nemzet megmaradása a tét. Mi, a Békemenet szervezői arra kérünk mindenkit, hogy őseink hitét és örökségét tisztelve adja le voksát a népszavazáson a szabad Magyarországot támogatva. Vonuljunk egyenként, de lelki közösségben a népszavazáson, adjuk le voksunkat a nemek mellett, így kifejezve a magyar polgárok véleményét a kötelező betelepítési kvótáról. A CÖF és CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) szerint azért a nem szavazat a helyes kvótareferendumon, mert a migráció és a terrorveszély kéz a kézben jár. Mert külső hatalmak nem mondhatják meg, hogy kit fogadunk be hazánkba. Mert a muszlim bevándorlók célja a keresztény civilizáció eltörlése. A közvélemény-kutatások szerint a magyar emberek többsége fél az illegális migráció veszélyeitől.

Részvételre és nem szavazatra buzdítanak a kvótareferendumon

Forrás: Bach Máté

Részvételre és nem szavazatra buzdítanak a kvótareferendumon

Szerintünk nem élhet félelemben Európa és Magyarország, ezért fontos elmenni és nemmel szavazni. Fontos a népszavazás azért is, mert ez egy komoly eszköz a tiltakozásra a világhatalmi törekvések ellen, amelyek az illegális migrációs folyamatok mögött állnak a háttérben. A területszerzésekben érintett nagyhatalmak közül az Egyesült Államok, a pénzvilág hatalmai közül pedig Soros György az, aki leginkább felelősséggel tartozik azért, ami történt.

– Soros György miért érdekelt az illegális migráció támogatásában?
– Ez a pénzember a migrációs válság mélyítése révén a gazdasági befolyását és az abból fakadó hatalmát akarja növelni. Ő úgy válhatott nagy pénzemberré és a Clinton Alapítvány fő támogatójává, hogy a támogatói rendszere működésének az alapja a neoliberális politika, ami szintén egyfajta terror. Ennek az embernek a gazdasági hatalma azon bennfentes információknak köszönhető, amelyeket a világ legkülönfélébb országaiban működő támogatott szervezetektől szerez meg. Működése kapcsán médiaterrorról beszélhetünk, hiszen ahol ő valakit támogat, ott többet nem lehet szó szabad médiáról.

– A CÖF részt vesz-e a kvótareferendum kampányában?
– Szeptembertől indítjuk a saját kampányunkat, amely több elemből áll majd össze. Ennek keretében folytatjuk a klubhálózatunkon keresztül, illetve meghívásoknak is eleget téve országszerte azt az előadássorozatunkat, amelyet a kvóta ellen tiltakozva már júliusban elkezdtünk. Magyarországon kívül a hét, határon túli magyar régióra is kiterjed majd az országjárásunk. Ezek mellett napi szinten tervezzük a kvótareferendummal kapcsolatos hírek kommentálását, és valószínűleg lesz kültéri kampányunk is. Már készül és hamarosan a televíziókba kerülhet egy figyelemfelkeltő kampányunk, amelynek reklámjaiban a Békemenet sok arca mondja el a nemmel szavazás mellett szóló érveit.

– Lesz Békemenet a kvótareferendum támogatására?
– A mostani körülmények között sem Magyarországon, sem Brüsszelben nem tervezzük, hogy tartunk Békemenetet. Abban az esetben azonban, ha radikálisan megváltozna a helyzet, azaz sokkal több és agresszívan megnyilvánuló migráns jelenne meg, megszervezzük a Békemenetet. Ez a megmozdulás egy olyan békés felvonulás lenne a határ mellett, amellyel a védelmet ellátók támogatását fejeznénk ki, megerősítve, hogy Magyarország minden valódi menekültön segít, ugyanakkor kifejezve azt is, hogy a határaink sérthetetlenek.

– Ön szerint részt vesz a voksoláson az érvényességhez szükséges négymillió szavazópolgár?
– Szerintem meglesz az érvényesség, mert az emberek óriási többsége úgy érzi, hogy el kell mennie és nemmel kell szavaznia. Az emberek számára tűrhetetlenek az ellenzék érvénytelenséget célzó javaslatai. Másfelől pedig sokan azért mennek el, mert úgy gondolják, hogy most jött el a visszavágás ideje 2004. december 5-ért.

 

Szerző
CÖKA

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!