Plakátkiállítás

A CÖF-CÖKA az illegális bevándorlókkal és a menekültekkel kapcsolatos politikusi véleményeket és ajánlásokat plakátkiállításon mutatja be.

A kiállítás helye: Budapest, V. ker. Olimpiai Park előtt.

A kiállítás előreláthatólag 2015. október 5-10-ig tart.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

CÖF-CÖKA Vezetősége

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

8

 

10

 

11

 

12

 

 

 

Szerző
CÖKA

“Plakátkiállítás” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Nagyon frappánsak a plakátok.
    Jó ötlet szembesíteni akik migránsokkal akarják betelepiteni hazánkat és Európát. Nekik ajánlom Kertész Imre jóslatát:
    Kertész Imre víziója amelyet 2004-ben írt annál jobban kell megfontolni , mert ő megjárta a poklot és nem lehet jobboldali elfogultsággal vádolni:
    „Európa, gyerekes és öngyilkos liberalizmusa miatt, hamarosan aláhanyatlik. Európa alkotta meg Hitlert, és Hitler után a kontinensnek nincsenek érvei: a kapuit szélesre tárja az iszlám előtt, nem mernek többé beszélni fajról és vallásról, miközben az iszlám csak az idegen fajokkal és vallásokkal szembeni gyűlölet nyelvét ismeri” – írja Kertész Imre A végső kocsma című, a Magvető kiadónál tavaly megjelent kötetében.
    „Beszélnék arról, hogy a muzulmánok elárasztják, megszállják és elpusztítják Európát, és hogy az európaiak hogyan viszonyulnak mindehhez, az öngyilkos liberalizmussal és a buta demokráciával. (…) Mindig ugyanúgy végződik: a civilizáció eléri az érettség bizonyos fokát, ahol már nemcsak hogy nem képes megvédeni önmagát, hanem látszólag érthetetlen módon a saját ellenségét imádja”

  2. Nagyon jó ez a plakátkiállítás! Az ott megjelent kijelentések jellemzőek az össze-vissza hadováló politikusokra. A minden megfontolás nélküli ostoba kijelentésekre, amiket rendszerint hatalmas elánnal, mint örök, megcáfolhatatlan tényekként közölnek, majd legközelebb hajlandók még a homlokegyenest ellenkező kijelentéseket is hasonlóan tálalni, csak azért, hogy mondjanak valamit. Remélem egyre több ember veszi észre, hogy ezeket a bohócpolitikusokat nem szabad komolyan venni, mert olyanok, mint az óvodások a játszótéren. Rendszerint hisztiznek és gyerekesek, mit az éretlen ötévesek.

  3. Kitűnő gondolat volt ez a performansz és egyben hiánypótló is, mert szélesebb körben képes szembesíteni társadalmunkat a magukat baloldalinak nevező politikusok gátlástalanságával, mint ahogy az a nemzeti elkötelezettségű médiának sikerül.
    A plakátokon látható „mélymagyarok” közül Molnár Csaba táskahordozótól megkérdezném, hogy vajon hány migránst kellene befogadnia hazánknak ahhoz, hogy ő megboldoguljon (vagy kielégüljön).
    Erre a kérdésre egyébként az európai „balfékeknek” is válaszolnia kellene a kontinens vonatkozásában, de ez mostanáig elmaradt, mert az irányított média nem mer ilyet kérdezni, de sajnos a jobboldali sem.
    Kunhalmi Ágnest beutalnám egy migránstáborba egy-két napra személyes tapasztalatokat gyűjteni a nők megbecsüléséről iszlám körökben. Vadainak hasonló jókat kívánnék, bár neki (még) nem találtak helyet a bemutatott „elit” sorai közt.

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!