A Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott dr. Bencze Izabella

Büszkék vagyunk arra, hogy alapító tagunk és a kuratórium tagja dr. Bencze Izabella jelentős és kiemelkedő állami kitüntetést kapott.
Megköszönve munkáját gratulálunk és az általa írtakat közzétesszük:

Kedves Barátaim, ismerőseim!

Ez a mail nem a dicsekvés, hanem a köszönet helye. A kitüntetés indokolásából kiindulva szeretném megköszönni, hogy az elmúlt 12 évben a publicisztikáimat olvastátok, továbbítottátok, esetleg ajánlottátok, az előadásaimat meghallgattátok. Enélkül ugyanis nem kaphattam volna meg ezt a kitüntetést.

„Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter állami kitüntetéseket adott át Áder János köztársasági elnök megbízásából.  Gulyás Gergely miniszter a Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést adott át:

a magyarság felemelkedésének ügyét szolgáló közéleti pályája, a privatizáció visszásságairól, illetve a nemzeti vagyon védelméről szóló tényfeltáró publicisztikái és előadásai, valamint a civil társadalom szervezésében vállalt szerepe elismeréseként

dr. Bencze Izabella jogásznak, a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriuma tagjának”

Ismételten köszönöm, üdvözlettel

Bencze Izabella

_____________________________________________________________________________

Kedves Szellemi Honvédő Barátaim!

Őszintén meglepett, és meghatott, hogy milyen sokan gratuláltak az augusztus 20.-ai kitüntetésemhez,  s az még inkább szívet melengető, hogy mindezt milyen őszintén, és szeretettel tették.

Köszönöm mindenkinek, és még egyszer hadd erősítsem meg: olvasók, és a nemzetünkért harcoló, értő közönség és közösség nélkül nem ment volna. Úgyhogy ez a Tisztikereszt mindnyájunknak szól!

Szeretettel
Bencze Izabella

2019.08.30.

 

 

 

 

 

Szerző
CÖKA

“A Magyar Érdemrend tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést kapott dr. Bencze Izabella” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Kedves Bencze Izabella!

    Örömmel értesültem a fenti sorokból, kitüntetéséről. Méltó helyre került. Szívből gratulálok!

    Amikor lehetőségem és alkalmam volt, meghallgattam előadásait, elolvastam sorait. Bővítette ismereteinket, gazdagította, erősítette hazaszeretetünket. Nemcsak okossága, de szerény, kedves személyisége is hozzájárult ehhez. Külön kiemelkedő érdeme, hogy a jogásztársadalomban ilyen szakmai tekintélyt vívott ki. ( Nő és még csak nem is politikus.)
    Önmagának, munkájának, szakmai felkészültségének köszönheti a kitüntetést. Az igaz, kellett az is , hogy értő , támogató közösségre találjon. De azért az igazi érdem az Öné! Köszönjük, amit a nemzetünkért tett!

    További jó egészséget, sikereket, méltó harcostársakat kívánok, szeretettel:

    Bakonyi Gyuláné

Szólj hozzá!

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!