Dr. Fricz Tamás blogbejegyzései

El a kezekkel a magyarországi választásoktól!

Ebből tényleg elég volt! Az EBESZ (Európai és Biztonsági Együttműködés Szervezete) választási megfigyelő küldöttsége hatalmas létszámmal ismét idejött Magyarországra, s újra, még a négy évvel korábbinál is elfogultabb, az ellenzék szája íze szerint való időközi jelentést tett le az asztalra. 

Ne feledjük: a fővárosi korrupciós rendszer az országos kampány témája is!

Úgy veszem észre, hogy a közvélemény a kampány villámlásai és mennydörgései közepette már nem eléggé figyel a fővárosban az ingatlanpanamák körül kialakult botrányra, holott észre kell vennünk: ez feketén-fehéren mutatja, milyen volt és milyen lenne egy balliberális kormányzás!

Bajnai Gordon már kavarja a paklit

Jómagam az elmúlt években többször írtam és beszéltem a globális elit egyik fontos intézményéről, a Külkapcsolatok Európai Tanácsáról (European Council of Foreign Relations, ECFR), amelyet – nem fogják elhinni! – Soros György alapított 2007-ben. Nos, ennek a jelenleg 374 fős tanácsnak jeles tagja Bajnai Gordon.

Kulturális és értékrendi vasfüggöny hullott le Európára

A fenti gondolat azóta van újra bennem (korábban is írtam már erről), amióta döbbenettel figyelem a pedofilellenes törvénycsomagunkra zúduló, hetek óta tartó támadásokat a nyugati fősodratú közvéleményben.

Ferenc pápa és a globális kormányzás

Ferenc pápa a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világbank (Worldbank) vezetőihez április 7-én írt levelében egyértelműen kijelentette, hogy támogatja a globális kormányzás létrejöttét.

Erkölcsi értelemben leírta magát, aki a halált politikai érdekek mentén mérlegeli

Nem szívesen teszem, de mégis röviden szeretném kifejteni a véleményemet arról, hogy egy politikai elemző a Pesti TV egyik vitaműsorában a pandémia miatti tömeges haláleseteket és a hozzátartozók gyászát az ellenzék politikai érdekei szempontjából mérlegelte.

Soros próbapert követel

Állításom végtelenül egyszerű: amennyiben Soros György, a közismert irgalmas szamaritánius és hálózata már átvette vagy nemsokára átveszi az Európai Unió vezető szervei felett az irányítást, akkor valóban kérdésessé válik, hogy van-e helyünk az európai nemzetközi szervezetben.

Amikor a rejtett hálózatra néha rálátunk: a Jourová–Donáth-tengely

Sajnos az esetek döntő részében a világtörténelem, a világpolitika valós mozgatórugói rejtve maradnak előttünk.

A Nyugat hűlt helyét találtuk

Orbán Viktor szeptember 21-én megjelent, Együtt újra sikerülni fog című esszéje jó szokásához híven alapos és átfogó elemzés, valójában a következő, a 2022-es választásokig tartó időszak legfontosabb kihívásainak előrejelzése.

Egy igazi minőségi váltás: őszödi Gyurcsány helyett jön altusos Dobrev!

Egy ország fogadta „kitörő lelkesedéssel” a hírt, mely szerint szemkilövető őszödi Gyurcsány Ferenc megpendítette: nem kizárt, hogy felesége, altusos Dobrev Klára lesz a DK jelöltje a potenciális miniszterelnök-jelöltségért zajló, ellenzéki pártok közötti előválasztáson

Kövessen minket a hírportálunkon és A közösségi médiában!