Külföldről nem támogatott szervezet

Kövessen bennünket a Facebookon

Új hírportálunk – Kövess minket

Hírek

Civil Akadémia összefoglaló

“Orbán Viktor és a Szent korona” címmel sikeres előadást tartott a Polgárok házában meghívott vendégünk, Zétényi Zsolt jogász, a CÖF C12 szakértői csoport tagja.
Az előadás felvétele ITT megtekinthető

bővebben

Mert nem csak egy zongora

Az elmúlt hetek szomorú, elkeserítő magyarországi híre, hogy a Keleti pályaudvar Lotz termében álló zongorát ismeretlen elkövetők szétverték. Ezért javasoljuk, hogy teremtsük elő együtt a forrást egy másik zongorára.

bővebben

Közlemény

Ha elveink ellen támadnak, összezárunk, nem kicsit, nagyon! A nemzeti konzervatív világ mára megtanulta, hogy amikor tétlenül szemlélte a korrupció és az ultraliberális pártok, valamint segédcsapataik sáskajárását, akkor a közösségi javak felfalásának adott szabad utat.

bővebben

Meghívó

“Orbán Viktor és a Szent Korona” című Civil Akadémiára
Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég Zétényi Zsolt jogász, a CÖF C12 szakértői csoport tagja
Időpontja: 2024. április 8. hétfő, 17:30.
A program helyszíne a Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.)
REGISZTRÁCIÓ!

bővebben

Spároljunk egy kicsit

Az üzleti életben történő talpon maradás kemény feltételeket támaszt. Élénk figyelmet, innovációs készséget követel. Az élelmiszer kis- és nagykereskedelem harca a vásárlókért élet-halál küzdelem. Kétfrontos csatatér, ahol a konkurencia mindig készenáll a hódításra, akár a bekebelezésre is.

bővebben

Sajtótájékoztatón elhangzott kérdéseinkre választ kaptunk az alatszo.hu ügyvezető-főszerkesztőjétől

A közelmúltban a CÖF-CÖKA sajtótájékoztató keretében mutatott be olyan tényeket, amelyek alapján joggal merült fel a kérdés, hogy az Átlátszó külföldi érdekből folytathatja-e az ún. oknyomozó munkáját. Ennek nyomán adatigényléssel fordultunk az Átlátszóhoz, amelyben arra kértük a szervezetet, nyilatkozzanak arról például, hogy megfigyelt-e már, illetve folytatott-e már oknyomozó munkát az Átlátszó külföldi forrásból, magyar szervezetekkel szemben, illetve sérthetett-e már magyar állampolgár magánélethez való jogát az Átlátszó külföldi pénzből finanszírozott oknyomozó munkája.

bővebben

Blogok

csizmadia

Párizs megér egy misét

A politikusok közül nem mindenki rátermett tehetség. Sokan megélhetőségüket fénykoruk elvesztése után nem tudják biztosítani. Ha kikerülnek a média érdeklődési köréből, hiányérzetük támad, életükből kiesik a feléjük irányuló érdeklődés. A legfájóbb azonban, ha a jól fizető állások sem pótolhatók.

bővebben

fricz

Kergessük el ezt a baloldalt!

Amíg Magyarországon a – hagyományos fogalmakkal élve – jobboldalon van következménye a politikusok és a közélet szereplői által elkövetett vétségeknek, addig a baloldalon bármilyen bűnt elkövethet egy közéleti vagy politikai szereplő, a következmények mindig elmaradnak.

bővebben

lomniczi

A Makovecz-katedrális

Ember, csak nem hagyod, hogy Isten korlátozza a szabadságod, és emiatt ne élvezhesd az élet gyümölcseit? Ne hagyd magad, méltatlan hozzád. Tégy, amit akarsz, mert megérdemled.

HATÁRONTÚLI KÖZÖSSÉGEK SZERVEZÉSE (CET)

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkánkat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-2-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

CÖF TV

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2022-es mérleg
Itt megtekinthető.

CÖKA 2021-es mérleg
Itt megtekinthető.

CÖKA 2020-as mérleg
Itt megtekinthető.