Külföldről nem támogatott szervezet

Kövessen bennünket a Facebookon

Új hírportálunk – Kövess minket

Hírek

Magyar Trikolór Pályázat

A 2024-re kiírt Magyar Trikolór Pályázat határideje hamarosan, 2023. szeptember 25-én lejár!
Piros, fehér, zöld színeket tartalmazó fotókat várunk.
Részletek ITT

bővebben

9. Kulturális Filmek Fesztiválja

A külhoni magyar filmesek nevében is köszönöm, hogy a CÖF támogatása is segítette a világban szétszóratásban élő magyar filmesek rendezvényét.  Balatonakarattya 2023. 09.03.

bővebben

CIVIL INFO NEA 2024_Meghívó

A Budapesti Civil Szolgáltató Központ szeretettel invitálja a civil szervezeteket a „CIVIL INFO – NEA 2024” című országos tájékoztató rendezvény budapesti előadásaira (ugyanaznap két időpontban is megrendezésre kerül az esemény, változatlan programmal), amelyet a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága munkatársai tartanak.
2023. szeptember 25., hétfő
Aranytíz Kultúrház (1051 Budapest Arany János u. 10.)
Részletek és jelentkezési lap ITT

bővebben

Meghívó

A Nemzeti Örökség Intézete és Budapest Főváros Levéltára tisztelettel meghívja Önt Klösz György, a hazai városfotózás úttörője halálának 110. évfordulója és síremlékének felújítása alkalmából tartandó megemlékezésére, valamint a fotóiból válogatott szabadtéri kiállítás megnyitójára.
Időpont: 2023. szeptember 14., csütörtök, 10 óra
Helyszín: Klösz György síremléke, Fiumei úti sírkert, 18-as parcella, 1. sor, 37. sír (1086 Fiumei út 16-18.)

bővebben

Meghívó

“Azt tudjuk mi lesz, de addig mi lesz?” című évadnyitó, interaktív Civil Akadémiára
Csizmadia László CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendégek: Fricz Tamás politológus, a CÖF-CÖKA alapító kurátora és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF-CÖKA szóvivője
2023. szeptember 11. hétfő, 17:30.
Polgárok Háza (1089 Bp. Visi Imre utca 6.)
REGISZTRÁCIÓ!

bővebben

Pressman úr állj és ne tovább!

Vannak olyan emberek, akik saját ambíciók érvényesítése érdekében státusukat, hatáskörüket meghaladóan végzik munkájukat.
Az ilyen magatartás a diplomácia terén képes lehet államok közötti kapcsolatok megzavarására. A magyarok nagy többsége talán nem véletlenül úgy véli, hogy Nagykövet úr rossz úton jár. Úgy tűnik, hogy politikai meggyőződését megpróbálja civiljeinkre erőltetni. Sőt, pártossága alapján nem szimpatizál a magyar választók kétharmados többségével. Teszi ezt úgy, hogy esetenként az ellenzéki pártok nyílt támogatójaként lép fel.

bővebben

Színe változások

A természet színei meghatároznak egy-egy emberi tulajdonságot. Láthatjuk, hogy miniszterelnökünk tusványosi beszédét követően a létező liberálfasiszta eszméket követő mainstream körében, kitört a sárga irigység.

bővebben

Közlemény

A magyarok véleményéből kitetszik, hogy nem lehet bűncselekmény egy pad átfestése, ezt felmérésünk is bizonyítja. Az elsöprő többség nem ért egyet azzal, hogy a ferencvárosi pad szivárványtalanítása rongálás lenne, de nem támogatják azt sem, hogy Karácsony Gergely kiárusítja a Lánchíd kandelábereit.

bővebben

SZAVAZZON! Bűncselekmény-e átfesteni a szivárványos padot?

Mint ismert, csütörtökön az Amnesty International és a Ferencvárosi Önkormányzat átadta a főváros első szivárványos köztéri padját a IX. kerületi Tompa utcában. Azonban nem sokáig maradt ebben az állapotban, mivel szombatra Fradi-ultrák zöld-fehérre festették át.

bővebben

Blogok

csizmadia

fricz

lomniczi

Vége a veszélyhelyzetnek?

Olvasom egy hírportálon, hogy aláírásgyűjtésbe fogtak a kormány által meghirdetett veszélyhelyzet megszüntetésére. Valami olyan indokkal, hogy először a tömeges bevándorlás, majd a koronavírus-járvány, most pedig a 2022. február 24-én életbe lépett, a háborús és a hozzá kapcsolódó energetikai veszélyhelyzet elhúzódóan tartja fenn a rendeleti kormányzást. A követelés lényege: szüntessék meg a veszélyhelyzeti kormányzást!

bővebben

A Makovecz-katedrális

Ember, csak nem hagyod, hogy Isten korlátozza a szabadságod, és emiatt ne élvezhesd az élet gyümölcseit? Ne hagyd magad, méltatlan hozzád. Tégy, amit akarsz, mert megérdemled.

HATÁRONTÚLI KÖZÖSSÉGEK SZERVEZÉSE (CET)

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkánkat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-2-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

Hírlevél feliratkozás

Feliratkozás

* indicates requiredEmail Format


CÖF TV

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2022-es mérleg
Itt megtekinthető.

CÖKA 2021-es mérleg
Itt megtekinthető.

CÖKA 2020-as mérleg
Itt megtekinthető.

Subscribe

* indicates requiredEmail Format