Nyílt levél Gyöngyösi Márton részére

Tisztelt Szellemi Honvédők!
Kedves Barátaink!

Szándékunkban áll az Európai Parlament képviselőinek az alábbi nyílt levelünket megküldeni.
Amennyiben egyetértenek, aláírásukkal támogassák kezdeményezésünket ezen a linken:

Köszönettel és üdvözlettel

__________________________________________________________________________________________

Tárgy: Nyílt levél Gyöngyösi Márton, Magyarország európai parlamenti képviselője részére legutóbbi nemzetellenes EP-béli kirohanása kapcsán

Levelünket Magyarország európai parlamenti képviselőjének címezzük, aki legutóbb diktatúra építésével és az európai értékek elárulásával vádolta meg Magyarországot Brüsszelben, a hazánkról szóló 2020. május 14-i, európai parlamenti plenáris vitán. Ön akkor a multivállalatok profitéhségének a munkavállalói bérek rovására megvalósított kiszolgálásával vádolta meg a magyar kormányt a vírusjárvány nyomán súlyosbodó gazdasági válság kellős közepén, a nemzeti kilábalás legelső erőfeszítéseinek sorsdöntő pillanataiban.

Ön, Gyöngyösi Márton EP-képviselő, mindezek után szégyellje magát, és mielőbb kérjen Magyarországtól bocsánatot!

Ön, a zsidólistázó Gyöngyösi Márton, aki a magyar kormány és Országgyűlés kapcsán évekkel ezelőtt – nézeteinek külön parlamenti felszólalásban hangot adva – az „izraeli-magyar kettős állampolgárok által előidézett nemzetbiztonsági kockázatról” beszélt! Később, a Newsweek Polska című lengyel lapnak adott 2015-ös interjújában ugyancsak Ön, Gyöngyösi Márton, mint az Országgyűlés megválasztott képviselője, azzal kapcsolatban fejtette ki meggyőződését, hogy „a cigányok fenyegetik Magyarországot”. Arról is beszélt Ön abban a beszélgetésben, hogy az egyenruhás Magyar Gárda is azért jött létre, hogy békét hozzon a falvaknak. Pontosan ugyanazt az érvelést használva, mint amit egykor a Jobbik is használt még 2010-et megelőzően, az akkor elszegényedett magyar vidéket magára hagyó, és a saját békés polgáraira kardlapozva, nyílt rendőrállami erőszakkal rárontó Gyurcsány-rezsim idején!

Ön már akkor is a nemzetellenes utat választva, a keresztény-zsidó kultúrkör és közös európai eszményeink, a magyar szakrális múlt és alkotmányos méltóság sárba tiprásával, valójában csak a nyugati radikális baloldalnak, valamint a Magyarország talpraállásában nem érdekelt, idegen elvárásoknak igyekezett megfelelni. Ön a saját nyugtalanító akcióival és megnyilatkozásaival, 2010 után folyamatosan próbálta aláásni a nemzeti szuverenitás és önállóság útjára hosszú idő után visszatérő Magyarország nemzetközi tekintélyét.

Ön egykor még a segélyezést liberális véteknek nevezte, ma pedig a munkaalapú társadalom kormányának meggyőződéses ellensége lett, és a feltétel nélküli alapjövedelmet hirdető posztkommunista, zöld- és újbaloldal harsány megmondóinak politikai szövetségesévé lépett elő; Ön, aki egykor Kínát, Törökországot és Oroszországot kívánta hazánk legfőbb szövetségeseinek, ma a meghasonult Nyugat-Európa jogállamiság-gumicsontját rágva köpködi folyamatosan a brüsszeli elvont okoskodás maradékát a magyarság jövőjéért következetesen kiálló, honvédő nemzeti kormányunk felé.

Minden magyar felelős minden magyarért – üzeni a mának Szabó Dezső, Ön azonban mintha teljesen elfeledte volna a különösen válságos időkben létfontosságú nemzeti egység gondolatát. Ön a saját hazája, Magyarország és annak törvényes kormánya ellen fordulva, elvtelen módon elfogadta, sőt ki is szolgálja a nyíltan nemzetellenessé vált Jobbik stratégiai szövetségét a Gyurcsány-rezsim örökségét hordozó pártokkal. Ön sohasem volt igazán a baloldali kormányok ellenzéke, hanem pártjával együtt csupán az elégedetlenségből húzott magának politikai hasznot. Ön mára kisnyilasból a posztkommunista pártok, a transzparens-lobogtató és transznem elismerést követelő, megélhetési „klímaharcosok” bandatársa lett – vagyis csak a zöld-vörös eszmei szín kapott új árnyalatot…

Ön számos jobbikos politikustársához hasonlóan megjárta a forgalmas damaszkuszi utat, amit egykor az állampárti kutyából demokratikus szalonnává vedlő kommunista utódpárt, az MSZP is. Ön mára a radikális jobboldal ifjait segítő, bátorító Pongrácz Gergely öröke helyett, Kádár és Apró Antal politikai hagyatékát választotta! Amit ma tesz, az szégyene a hazának és a magyar nemzeti gondolatnak, s legfőképpen: szégyene a tükörnek, melybe Magyarország választott EP-képviselőjeként, nap mint nap beletekint!

Nem az a hazaárulás, ha valaki, különösen a nemzet gazdaságának válságból való kilábalása érdekében, segíti a külföldi tőkebefektetéseket Magyarországon, s ezáltal minél több magyar munkahely megteremtését teszi lehetővé. Hanem az a haza- és nemzetáruló, aki ekkor farkast kiált, s aki ilyenkor alamuszin nekitámad Magyarországnak – az értékek sárba tiprásáról harsog, és a befektetők külön elbírálásáról hazudik a nyilvánosságnak. Erre valóban csak egy olyan elvetemült, feketeöves hazaáruló, nemzeti hittagadó lehet képes, mint amilyen Ön is, kedves Gyöngyösi Márton!

Ön szégyenfoltja a demokráciának: Ön valójában a magyar nemzet és a hagyományos európai, keresztény értékek és normák elárulója, aki megnyilatkozásai révén méltatlanná vált arra, hogy Magyarországot továbbra is képviselje az Európai Parlamentben.

Ezennel felszólítjuk Önt, hogy azonnal kérjen bocsánatot Magyarországtól, a magyar emberektől, az ország demokratikusan és törvényesen választott kormányától! Felszólítjuk továbbá, hogy a morális konzekvenciák levonását követően, mielőbb távozzon a közéletből! Hagyja a politika küzdőterét az ahhoz érdemesebbekre!

A mi civil, szellemi honvédő közösségünk szilárd meggyőződése, hogy ez szolgálná most a legjobban a haza érdekét.

Budapest, 2020. május 25.

“Nyílt levél Gyöngyösi Márton részére” bejegyzéshez 3 hozzászólás