Dr. Csizmadia László

Dr. Csizmadia László

jogász

  • a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Tanácsának elnöke
  • a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és szóvivője
  • a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) elnöke
  • a Békemenet egyik szervezője
  • a Szellemi Honvédelem mozgalom megalapítója

Folyamatosan jelennek meg publikációi Magyar Nemzetben, Magyar Hírlapban.
A Civil Etikai Kódex és a Magyar nemzetstratégia könyv társszerzője.

Fricz Tamás

Fricz Tamás

[email protected]

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tudományos főmunkatársa, a Magyar Idők című napilap külsős publicistája. A politikatudomány kandidátusa (PhD), 15 önálló kötet, mintegy száz tanulmány és több száz cikk szerzője, írásai magyar, angol, lengyel és német nyelven jelentek meg. 2012-ben ötödmagával megkapta a Polgári Magyarországért Díjat (mint a Békemenet egyik szervezője). Magyarország Köztársasági Elnöke 2013-ban a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével tüntette ki.

Dr. Bencze Izabella

Dr. Bencze Izabella

[email protected]

Jogász. Nagyvállalatoknál főosztályvezető jogtanácsos, majd a rendszerváltozás után különböző minisztériumokban osztályvezető, főosztályvezető, kodifikátor, öt évig -1998-2003- az ország legnagyobb állami vagyont kezelő szervezetének, a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak a vezérigazgató-helyettese. Ebben az időszakban több állami nagyvállalat igazgatósági, illetve felügyelő-bizottsági tagja. A szovjet csapatkivonások gazdasági háttértárgyalásainak vezető jogásza. 2010 óta a magyar közszolgálati médiumok (rádió-adók, televíziós csatornák, távirati iroda) tulajdonosi testületének, a Közszolgálati Közalapítványnak a parlament által 2/3-os többséggel választott kurátora.

Számos, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos szakkönyv, tanulmány szerzője. 2007 után számtalan publikációja, televízió-rádió felvétele, saját televízió-műsora foglalkozott a magyar nemzeti vagyon védelmével, a magyar privatizáció visszaéléseivel. Munkásságáról „Haza(ki)árulás” címmel könyv is megjelent. Több nagyformátumú dokumentumfilm szereplője, melyek közül legismertebb a „Háború a nemzet ellen” című, Jelenczki István által készített 8 órás film. „Magyarország kifosztása” című előadása igen népszerű a világhálón.

Alapító tagja a nemzeti értékeket képviselő Civil Összefogás Fórumnak. Kurátorrá történő megválasztását követően – a média-törvény rendelkezései miatt – napjainkban csak korlátozott mértékben publikál, és ad elő, vagy szerepel médiumokban. A tavalyi évben azonban több alkalommal résztvevője volt a magyar rendszerváltozás kérdéseit feldolgozó, Rákay Philip által készített televízió sorozatnak, a Szabadság tér ’89-nek, és adott alkalmakkor publikál a kormány-közeli Magyar Idők című napilapban. Témái ma már nem csupán a nemzeti vagyonnal foglalkoznak, hanem a rendszerváltás kérdéseivel, a migráció és a multikulturalizmus veszélyeivel, és a „magyarnak maradni” nyomasztó, de gyönyörűséges feladataival is.

 

Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

Szóvivő

Schulek Ágoston

Schulek Ágoston

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkánkat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-2-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

CÖF TV

További videók a CÖF TV oldalon. Kattintson ide.

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2019-es mérleg
ITT megtekinthető.

CÖKA 2018-as mérleg ITT megtekinthető

CÖKA 2017-es mérleg ITT megtekinthető