csillagfalu

Hozzászólások

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • csillagfalu
  Felhasználó

  Sokkal többen kellene hogy olvassák a fentieket. Teljes mértékben egyetértek.
  Az én javaslatom egyszerű: Ki kell tenni a táblát: MEGTELT
  Magyarország ezer éves történelme során, nem csak befogadott, nem csak elfogadott, de volt amikor hívott is népeket, hogy tatár vagy török pusztítás után, népesítsék be e földet. Aztán voltak akik menedéket kértek, és mind kaptak is.
  Mára azonban e föld megtelt. Épp annyian élünk, amennyien egymást elfogadva, egymást tiszteletben tartva megfelelő élettérben élni tudunk.
  Tőlünk soha nem kérdezte meg senki, hogy ha éppen idegen hatalmak pusztítottak, akkor miben segítsenek.
  Aljas hazugság a kommunista terror elől menekülők segítését összehasonlítani a migrációs áradattal. Mind, aki menekült, először vagy Ausztriai, vagy Olaszországi táborokba került, és ha máshová akart menni, mint ahol hely volt, akkor voltak rengetegen akik évekig vártak ott a táborban.
  Épp elég gyűlöletet keltett a politika Európa népei között, amit aztán arra is fel tudtak használni, hogy az együtt, egy nemzetben élőket tudták gyűlölt ellenséggé tenni. Ez megtörtént 1920-ban. Ma, ellentétben több szomszéd országgal, Magyarországon teljes békében, biztonságban és identitásukra nyílt büszkeséggel élhetnek nemzetiségeink! Ez az igazi nemzetpolitika, ez az igazi kultúrák közötti párbeszéd! Mert tiszteletben tartja az ember az embert, a befogadó a befogadottat, és viszont. Mi ezt, a Csillagfalu programunkban úgy hívjuk: Nép a népnek tisztelete!
  Mely nem más, mint a Kárpát-medence népei jövőjének a záloga.

  • A hozzászólás módosításra került: 6 years, 11 months telt el-csillagfalu.
1 / 1 bejegyzés megtekintése