mihpal

Hozzászólások

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Avatar
  mihpal
  Felhasználó

  Még egy kiegészítés: az sem lehet indok, hogy Németországnak olcsó munkaerő kell (pontosabban, hogy a német tőkések úgy gondolják, a munkanélküli segélyt az európai munkanélkülieknek az államok fizetik, az nem számít, a bérből visszatartott pénz viszont a mi zsebünkben marad). Ha így lenne, akkor a korábban bevált módszerrel kellett volna toborozni vendégmunkásokat. Aki alkalmas arra, hogy dolgozzon és integrálódjon, azt internetes hirdetésekkel, a közelükbe telepített toborzó irodákkal, stb. simán és hatékonyan meg lehetett volna találni. Ez a népvándorlásos rémálom teljesen értelmetlen és káros is, mert az alvilágot veszélyes mértékben megerősíti.
  Az sem hihető, hogy most hirtelen kell a sok millió ember. Az alapos németeknek csak most tűnt fel, hogy feleannyi német végzi el az iskolát, mint amennyi munkáskéz kellene? Ez különösebb szociológiai végzettség nélkül is 20 évvel ezelőtt nyilvánvaló volt. Lehet, hogy a német sajtó erről is hazudott?
  Tehát a munkaerő-ellátás nem lehetett a cél (legfeljebb próbálnak a zavarosban halászva plusz előnyöket szerezni), így kizárásos alapon nem marad más reálisnak tűnő cél, mint hogy el akarják foglalni Európát, mint 500 évvel ezelőtt.

  Avatar
  mihpal
  Felhasználó

  Meggyőző érvelés annak igazolására, hogy a multikulturalizmus népirtás. De merjük kimondani, ami ebből következik: az ezt elkövetőknek nemcsak “el kell lehetetleníteni a tevékenységét”, hanem bíróság elé kell állítani és börtönbe kell zárni őket.
  Nem jószándékú tévedésről van szó, hiszen néhány évvel ezelőtt Merkel is kijelentette, hogy a multikulturalizmus megbukott. (Tegyük hozzá: még a kulturált módon bejövő vendégmunkásokkal és az Algériából legálisan áttelepülőkkel is. Akkor mit lehet várni ettől az ellenőrizetlen özönléstől?)

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2