Beköszöntő.

index2 Fórumok Civil Összefogás Fórum Beköszöntő.

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #3709
  Avatarszerzo
  Adminisztrátor

  Tisztelt Barátaink!

  Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen küldik el véleményüket a CÖF-CÖKA társadalmi, politikai és gazdasági tevékenységéről.

  Ezeket az észrevételeket a szellemi honvédelem fontos tényezőjének tartjuk.

  A naponta érkező, sokszor száznál is több email feldolgozását igyekszünk minél hamarabb elvégezni és a többségi állásfoglalásokat, iránymutatásokat sajtótájékoztatókon, MTI-nek küldött közleményekben, valamint az Európai Unió illetékeseinek eljuttatott levelek formájában hasznosítani.

  Megújult honlapunk lehetővé teszi, hogy minden barátunk hozzászólását ezen a fórumon megjelentessük. Természetesen, az elküldött észrevételeket a civilitika és a politikai kultúra írott és íratlan erkölcsi szabályai szerint, ha szükséges, moderáljuk.

  Lehetőség van arra is, hogy önálló blogot nyissunk mindazoknak, akik honlapunkat írásaikkal megtisztelik. Amennyiben folyamatosan, blog igénybevételével kíván közreműködni, ezen igényét küldje el az [email protected]ás.hu email címre.

  Rendszeres anyagi és erkölcsi támogatásukat megköszönve reméljük, hogy új honlapunk szélesebb és hatékonyabb lehetőséget biztosít közös, nemzetünket szolgáló tevékenységünkhöz.

  Szeretettel várjuk építő hozzászólásaikat.

  A CÖF-CÖKA vezetősége nevében

  Csizmadia László
  elnök

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.