Dr. Csizmadia László

Dr. Csizmadia László

jogász

  • a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) Tanácsának elnöke
  • a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója és szóvivője
  • a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) elnöke
  • a Békemenet egyik szervezője
  • a Szellemi Honvédelem mozgalom megalapítója

Folyamatosan jelennek meg publikációi Magyar Nemzetben, Magyar Hírlapban.
A Civil Etikai Kódex és a Magyar nemzetstratégia könyv társszerzője.

Fricz Tamás

Fricz Tamás

[email protected]

A Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (RETÖRKI) tudományos főmunkatársa, a Magyar Idők című napilap külsős publicistája. A politikatudomány kandidátusa (PhD), 15 önálló kötet, mintegy száz tanulmány és több száz cikk szerzője, írásai magyar, angol, lengyel és német nyelven jelentek meg. 2012-ben ötödmagával megkapta a Polgári Magyarországért Díjat (mint a Békemenet egyik szervezője). Magyarország Köztársasági Elnöke 2013-ban a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével tüntette ki.

Dr. Bencze Izabella

Dr. Bencze Izabella

[email protected]

Jogász. Nagyvállalatoknál főosztályvezető jogtanácsos, majd a rendszerváltozás után különböző minisztériumokban osztályvezető, főosztályvezető, kodifikátor, öt évig -1998-2003- az ország legnagyobb állami vagyont kezelő szervezetének, a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak a vezérigazgató-helyettese. Ebben az időszakban több állami nagyvállalat igazgatósági, illetve felügyelő-bizottsági tagja. A szovjet csapatkivonások gazdasági háttértárgyalásainak vezető jogásza. 2010 óta a magyar közszolgálati médiumok (rádió-adók, televíziós csatornák, távirati iroda) tulajdonosi testületének, a Közszolgálati Közalapítványnak a parlament által 2/3-os többséggel választott kurátora.

Számos, a nemzeti vagyonnal kapcsolatos szakkönyv, tanulmány szerzője. 2007 után számtalan publikációja, televízió-rádió felvétele, saját televízió-műsora foglalkozott a magyar nemzeti vagyon védelmével, a magyar privatizáció visszaéléseivel. Munkásságáról „Haza(ki)árulás” címmel könyv is megjelent. Több nagyformátumú dokumentumfilm szereplője, melyek közül legismertebb a „Háború a nemzet ellen” című, Jelenczki István által készített 8 órás film. „Magyarország kifosztása” című előadása igen népszerű a világhálón.

Alapító tagja a nemzeti értékeket képviselő Civil Összefogás Fórumnak. Kurátorrá történő megválasztását követően – a média-törvény rendelkezései miatt – napjainkban csak korlátozott mértékben publikál, és ad elő, vagy szerepel médiumokban. A tavalyi évben azonban több alkalommal résztvevője volt a magyar rendszerváltozás kérdéseit feldolgozó, Rákay Philip által készített televízió sorozatnak, a Szabadság tér ’89-nek, és adott alkalmakkor publikál a kormány-közeli Magyar Idők című napilapban. Témái ma már nem csupán a nemzeti vagyonnal foglalkoznak, hanem a rendszerváltás kérdéseivel, a migráció és a multikulturalizmus veszélyeivel, és a „magyarnak maradni” nyomasztó, de gyönyörűséges feladataival is.

 

Schulek Ágoston

Schulek Ágoston

Jogi Kabinet

Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

Dr. Ifj. Lomnici Zoltán

ügyvéd, Jogi Kabinet vezetője

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkákat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-1-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

CÖF TV

További videók a CÖF TV oldalon. Kattintson ide.

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2016-os mérleg ITT megtekinthető

CÖKA 2014-es mérlege itt letölthető  
A CÖKA 2013-as mérlege Itt letölthető  
A CÖKA 2012-as mérlege   Itt letölthető