Az alábbiakban szemelvényeket nyújtunk olvasói leveleinkből

Advent

ADVENT a keresztény kultúrákban a karácsonyt megelőző várakozás időszaka, az azt megelőző négy vasárnap. Az advent szó jelentése „eljövetel”, a latin „adventus Domini” kifejezésből származik, ami annyit tesz: „az Úr eljövetele”. 

bővebben

Néhány megjegyzés a magyar fiatalokhoz

Ti, akik tüntettek a kurdok mellett a török elnök, Erdogán ellen! Ti, akik utcára, az Oktogonra, majd a Széll Kálmán térre vonultok Orbán Viktor ellen, aki fogadta szövetségesét, a NATO második legnagyobb haderejével rendelkező ország elnökét!

bővebben

KLÍMA VÁLTOZÁS?

Derék politikusaink szerint éghajlat változás  megy  végbe  napjainkban. Ennek  okozói természetesen mi  vagyunk, mert  rengeteg  benzint, olajat, földgázt, tevetrágyát, fát és szenet égetünk. Ezt az állítást  kitűnő tudósaink nagy része is  bizonygatja.

bővebben

Corpus Christi

A “Corpus Christi” című film júniusban jelenik meg Amerikában. Jézust és tanítványait úgy állítja be, hogy azok homoszexuálisok.

bővebben

Olvasói levél Miniszterelnök úrnak

Felfoghatatlan számomra, hogy az a Kormány és az a Miniszterelnök aki csodálatosan vezeti az országot a nép 2/3-ának támogatásával, és olyan eredményeket és sikereket tudhat magáénak ami szinte bámulatra méltó, hogyan követhet el – a demokrácia eszményére hivatkozva – akkora hibát, hogy tétlenül és bénultan szemléli….

bővebben

  Műveletlen parlamenti képviselők

Ez év november 16-án a Mi Hazánk Mozgalom megemlékezett Horthy Miklós száz évvel ezelőtti, a fővárosba történt bevonulásáról, amely véget vetett a Kun Béla-féle gyilkos vörösterrornak.

bővebben

Támogassa Alapítványunkat!

CÖKA bankszámlaszám:
10918001-00000064-35950004

Támogassa alapítványunkat!

Kétféleképpen tudja munkákat segíteni:

Ajánlja fel adója 1%-át

Adószám: 18003534-1-41

Letölthető nyilatkozat

Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány bankszámlaszáma:

Unicredit Bank

10918001-00000064-35950004

Köszönjük támogatását!

CÖF TV

További videók a CÖF TV oldalon. Kattintson ide.

Nemzeti Társadalmi Szerződés (1)

CÖKA 2016-os mérleg ITT megtekinthető

CÖKA 2014-es mérlege itt letölthető

 

A CÖKA 2013-as mérlege Itt letölthető

 

A CÖKA 2012-as mérlege   Itt letölthető