Beköszöntő.

index2 Fórumok Civil Összefogás Fórum Beköszöntő.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Szerző
    Bejegyzés
  • #3709
    szerzo
    Adminisztrátor

    Tisztelt Barátaink!

    Nagy öröm számunkra, hogy egyre többen küldik el véleményüket a CÖF-CÖKA társadalmi, politikai és gazdasági tevékenységéről.

    Ezeket az észrevételeket a szellemi honvédelem fontos tényezőjének tartjuk.

    A naponta érkező, sokszor száznál is több email feldolgozását igyekszünk minél hamarabb elvégezni és a többségi állásfoglalásokat, iránymutatásokat sajtótájékoztatókon, MTI-nek küldött közleményekben, valamint az Európai Unió illetékeseinek eljuttatott levelek formájában hasznosítani.

    Megújult honlapunk lehetővé teszi, hogy minden barátunk hozzászólását ezen a fórumon megjelentessük. Természetesen, az elküldött észrevételeket a civilitika és a politikai kultúra írott és íratlan erkölcsi szabályai szerint, ha szükséges, moderáljuk.

    Lehetőség van arra is, hogy önálló blogot nyissunk mindazoknak, akik honlapunkat írásaikkal megtisztelik. Amennyiben folyamatosan, blog igénybevételével kíván közreműködni, ezen igényét küldje el az info@civilosszefogás.hu email címre.

    Rendszeres anyagi és erkölcsi támogatásukat megköszönve reméljük, hogy új honlapunk szélesebb és hatékonyabb lehetőséget biztosít közös, nemzetünket szolgáló tevékenységünkhöz.

    Szeretettel várjuk építő hozzászólásaikat.

    A CÖF-CÖKA vezetősége nevében

    Csizmadia László
    elnök

    #16012
    DOMINO
    Felhasználó

    Sziasztok!
    Horváth András vagyok 58 éves. Az oldalatok karbantartási és némi webfejlesztést igényel,mert csak rutinom vezetett el ide és nem tudom, hogy egyáltalán líve oldalra írok-e?
    A lényeg amiért regisztráltam az a Brüsszeli – jogállamisági mantra -és a személyeskedés Orbán Viktor és a kormánypártok ellen. Nagyon nagy szüksége van most a miniszterelnökünknek a népe támogatására Mint hazafi az a javaslatom, hogy egy Őszi Békemenetben tömeges és Orbán Viktorral és kormány intézkedéseivel való egyetértést demonstrálva (maszkban) álljunk ki Orbán Viktor és a kormánya mellett mert Brüsszelben és az EU ban azt hiszik és ezzel is vádolják, hogy Orbán Viktor saját magától és magának önkényuralmi rendszert épít és a jogállamiságot bontja le -ezt állítja Jurova is momentumos közrehatásra, miközben OV és a kormány a szavazók többsége felhatalmazása okán és alapján jár el de erőt kell demonstrálni, hogy értsék meg Magyarország többsége teljesen egyetért a vezetője és kormánya döntéseivel és tevékenységével.
    Köszi ha olvastatok,
    Üdv,
    HA

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
  • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.